Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2012, 15:29   #6
Kullanıcı Adı
xfce
Alıntı:
Garibüzzaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zaten kesiliyor ki bu para cezası. Sanki yeni bir uygulama başlatılmış gibi böyle neşirler öne sürülüyor ya sinir oluyorum. Burada firmadan önce bakanlığın büyük hataları vardır. Büyük firmaların peşlerine gitmekten ve tekelciliği ortadan kaldırmak için onlara gözdağı vermeyi bırakıp ne zaman kurmuş oldukları ALO GIDA ekibi şahsı menfaatlerinden uzak bir görev anlayışı sürdürürse o zaman bu hilekarların önü kesilir.

Parekendeye sunulmuş olan ürünler, seri nolarında numune alınıp ALO GIDA ekibi tarafında kontrol edilip, analizi gerçekleştirilmemiş.
Et sektörü çok zor bir sektör, bakanlığın hayvancılığı canlandıramaması ve et fiyatlarını kontrol edemeyecek kadar aciz bir yapılanma içinde olması, sürekli et firmalarına karşı bu tür neşirler çoğaltılarak göz dağı veriliyor.
Bu noktada Türkiye'de hayvan sıkıntısı var denildiğinde başarısız Mehdi EKER'in aa olurmu ben doğuya giderken kaç tane sürü gördüm diyerek avamcılıktan öte savunması bu bakanlığın kimlerin elinde, hezeyan atılımlar ve açıklamalara kapı araladığını gözler önüne seriyor. Sırf etnik kökeninin belirlik mihraklar tarafından ve hükümet genel politikası gereği bu bakanı o görevde tutmak zorunda kalıyor.

labaratuarda numune alıp test etmek sanıyorum ucuz bir yontem degil. yani denetim tam olarak mumkun degil özel sektorde.
xfce isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla