Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2012, 17:13   #6
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
mumy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
herşeyi kafamda bir şekilde oturtuyorum ama bu eğitim sisteminin değişmesinin 28 şubatla alakasını çözemedim eğitim 8 yıl olmadan önce ülkemizde herkes profosör bilim adamı falaln oluyorduda 8 yıl oluncamı kesildi bunlar 12 yıl olunca yine herkes profosör olmayamı başlıcak yoksa sizin yıllarca nemalandığınız ülkenin dindar siyaseti için bitmeyen bal olan başörtülülere oy kıyağınızmı onu çözemedim belki biri anlatır
Laikçiler, 28 Şubat 1997 Askerî Darbesi'nin ara rejim hükümeti olan CHP destekli Anasol-D azınlık koalisyonu eliyle ülkemize ve milletimize büyük bir kötülük yaparak 8 yıllık kesintisiz eğitim zulmünü Müslüman Türk Milleti'ne dayattılar. Laikçiler, 8 yıllık kesintisiz eğitimle birlikte tek tip insan yetiştirme çabası içine girdiler ve imam hatip liselerinin orta kısımlarını kapatarak dinî öğretimin önünü kesmeye çalıştılar. Türk Milleti'nin normal dönem hükümeti olan AK Parti iktidarında AK Parti, 4+4+4'lük 12 yıllık zorunlu ve kademeli eğitimi yasalaştırarak 28 Şubat darbesini tarihin çöp sepetine gönderdi Allah'a şükürler olsun.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla