04-14-2012, 00:03
|
|
|
Alıntı:
BENHUR Nickli Üyeden Alıntı
Alakasız yazılar yüzeysel laflar.Eğitim denilince okulda öğretilen veya okullaşma olarak algılamışsın ve hareketin dışarıda ki insanlar için hazırladığı bir takım etkinlikleri amaç olarak görmüş gibisin.İslami mücadele neymiş ? Taliban mı El Kaide mi yoksa İlkokul basıp tekbir getirmek mi?
Bu insanların islama verdiği tahribat işgalcilerin verdiği tahribattan çok daha fazla.
Öyle ki batıda artık uçakta yanına oturan uzun sakallı bir asyalı muhtemel terörist muamelesi görüp uçaktan indirilebiliyor.
İşte onların sözde cihadlarının neticesi.
Sen kendi işine bak..
Herkes bu harekete inanacak yada benimseyecek diye bir genel kabul yok.
Dileyen dışarıda kalır kendi işine bakar
|
siz 2 pkk lı öldürülünce takla atanlar hatta amuda kalkanlar 50 yıldır ülkeleri işgal edilmiş dinleri namuz ve şerefleri ayaklar altında olan mucahit afganları çeçenleri somlileri haması hizbullahı vs müslümanları terörist görenler sözde diyenler ve u mucahitlerinin kanları namusları ve şerefleri üzerine yükselmeye çalışan malum yapılar...
Allah onların başına gelenleri onları terörist görenlerin başınıda getirsin be kardeş. kusuruma bakmayın diyalogla hal edeceğine güvendiğim için diyorum yoksa demem. tıpkı darbecilerle el ele verip kurtuldukları gibi...
ha bu arada eğer peygamberimiz müşriklerle diyalog kurup siz ner dersiniz yes yeterki bana bir iki meccid verin deseydi emin olun ne işkence edilirdi ne ambargo yerdi nede onunla savaşılırdı nitekim ona bu vaatlerle gittiler...
|
|
|