Konu
:
Şişli’nin göbeği Bulgar Vakfı’na verildi !
Tekil Mesaj gösterimi
06-15-2012, 03:01
#
15
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
ENES_CAN_AK
Nickli Üyeden Alıntı
Ben bu sayfaya ak parti adına açılmış olduğu için üye oldum.ak parti kurulduğu günden beridir destekleyen bir insanım.ve burda yeri geldi destek olma adına cevaplar, yeri geldi eleştiri adına cevaplar yazdım.sizin burda yazdığınız cevaplar yanlız sizi bağlamadığı ak partiyi bağladığı içinde size cevap yazma mecburiyetinde hissettim kendimi.ben size değil ak parti forum yöneticisi olan kişiliğinize cevap verdim.beni ilgilendirmeyecek tarafı Blur'u tanıyıp tanımadığınız kısmıdır.buraya üye olan insanlarda bunu bilmek zorunda değil zaten.kabul etsenizde etmesenizde burda yönetici olduğunuz için yazdığınız yazılar ak parti adına verilen cevaplardır. ben bu şekilde algılıyorum.fikrim sizi ilgilendirir ilgilendirmez o sizin bileceğiniz iş ama, ben yinede fikrimi belirteyim ak parti forum yöneticisi olarak yazdığınız yorumu beğenmedim.son olarak senin kişiliğine yazayım sen haddini bil.
Yazdığım yazıyı beğen yada beğenme kimseye yorum beğendirmeye çalışmıyoruz.Kendi görüşlerimizi yazıyoruz.Kaldıki düzenlemenin öncülüğünü sayın başbakanımız yapmıştır.Bu konuda aynı fikirde olmayabiliriz bu yüzden uslubdan çok içeriğe takılmış olabilirsin.
Herneyse gereksiz bir tartışmayı uzatmanın alemi yok.Uslubumdan rahatsız oluyorsan şikayet butonu var şikayet edersin diğer yönetici arkadaşlar ve forum başkanları değerlendirmeye alır bu kadar basit.
Yıldırım
Açık Profil bilgileri
Yıldırım nickli üyeye özel mesaj gönderin
Yıldırım´nin Web Sitesini ziyaret edin
Yıldırım - Daha fazla Mesajını bul