Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-13-2012, 01:03   #25
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Alıntı:
BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Garibüzzaman kardesimizin yorumlamasi bazen anlasilmasi zor olsada yazdiklarinda ders alinmasi gereken tenkitler oldugunu düsünüyorum...
Muhalif kisiligi aslinda forum icin faydali oluyor.
Ayni fikirde olmamiz gerekmez.
Ayni hedefler icin beyin firtinasi yapmamiz önemlidir....
Eyvallah üstâdım.... Fakat şunu merak ediyorum... Bu belediye Cumhuriyet Halk Partisine ait bir belediye olmuş olsaydı, inanın bana yorumlar bu kadar nazik üslupta kalmayacaktı. Hatırlarsınız belki, Antalya belediye başkanı Mustafa Akaydın vardı. Düzenlenen bira festivalinde bir kişi hayatını kaybetmişti. CHP belediyesine ait bir etkinlik olduğu için malum kanallar, islami lügatlerini dillerinde pelesenkleştirmişlerdi.Kimse yokmu derneği dava açmıştı ve bu noktadan sonra akibeti bilmiyorum.

Şimdi bu etkinlik malum parti üzerinden düzenleniyor. CHP belediyesine ait bir etkinlik olduğu zaman kılıçlarını kuşanan, manevi şuurluğun şuursuzluğunu yapan kanallar, Ak parti belediyesine ait bir etkinlik olduğu zaman neden aynı hassasiyeti göstermezler. Sadece adet yerini bulsun misali yayın politikası izlerler ..

Belediyesi ise malumunuz üzere kendi yetkisinde olmadığını iddia ediyor Padişah bir fermanla Fransayı titretirken şimdiki liderlerinizin hali malum...

.

Konu Garibüzzaman tarafından (07-13-2012 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir..
Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla