Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-13-2012, 20:26   #27
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Alıntı:
Garibüzzaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eyvallah üstâdım.... Fakat şunu merak ediyorum... Bu belediye Cumhuriyet Halk Partisine ait bir belediye olmuş olsaydı, inanın bana yorumlar bu kadar nazik üslupta kalmayacaktı. Hatırlarsınız belki, Antalya belediye başkanı Mustafa Akaydın vardı. Düzenlenen bira festivalinde bir kişi hayatını kaybetmişti. CHP belediyesine ait bir etkinlik olduğu için malum kanallar, islami lügatlerini dillerinde pelesenkleştirmişlerdi.Kimse yokmu derneği dava açmıştı ve bu noktadan sonra akibeti bilmiyorum.

Şimdi bu etkinlik malum parti üzerinden düzenleniyor. CHP belediyesine ait bir etkinlik olduğu zaman kılıçlarını kuşanan, manevi şuurluğun şuursuzluğunu yapan kanallar, Ak parti belediyesine ait bir etkinlik olduğu zaman neden aynı hassasiyeti göstermezler. Sadece adet yerini bulsun misali yayın politikası izlerler ..

Belediyesi ise malumunuz üzere kendi yetkisinde olmadığını iddia ediyor Padişah bir fermanla Fransayı titretirken şimdiki liderlerinizin hali malum...

.
Bende belediyeyi bu konuda pasif buluyorum.
Zaten belediye hakkindaki görüsümü yukaridaki mesajdada paylastim.

Fakat su Antalyadaki bira festivali ile bu eyüpteki organizasyon arasinda fark var...bunuda ifade etmem gerekecek.

Eyüpteki organizasyon belediyenin organize ettigi bir etkinlik degildir.
Sorumluluk alanimi degilmi elbette ayri tartisma konusudur ve elestiriler bu yönde yapilirsa anlam kazanir. Belkide söylendigi gibi etki alanina dahil degildir....
Ama Antalyadaki bira festivali resmen belediyenin girisimi sonucu organize edilmis bir olaydir. Yani hem sorumluluk hemde etki olarak belediyenin inisiyatifindedir...fark budur.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla