Alıntı:
vuslat_19 Nickli Üyeden Alıntı
tülincim onlar avrupayı örnek alsaydılar öle konuşmazlardı emine erdoğan hayrunnisa gül yurt dışı seyehattlerinde önemli isimlerin eşlerinin masasında oturup yemek yiyebiliyolar ordaki başları açık dinleri müslüman olmayan o hanfendiler o gözle bakmıyolar masalaraına davet edip aynı masada yemek yiyolar bizim ülkemizdede bırak aynı masada oturmayı aynı ortamda olmaktan rahatsız oluyolar keşke biraz avrupadan ders alsalar
|
kuzen
ordaki insanlar kültürlü görmüş geçirmişler biizmkiler cidden azcık açık giyinme ile kültürlü olduklarını düşünen tiplerdir halbuki kültüürn öle olmadıklarını anlayamazlar sonra başlıktadada dedim gibi o avrupada hayrunnisa gül'ün oturdugu kadınlar yobaz deiller görmüş geçirmiş kültürlü birer bayanlar aynı bizim cevremızde açık hanımlar oldugu halde biizmle gezmekten çekinmeyenlr gibi ama o röportajdada konuşan hanımlar yobazlar ben onları böle nitelendıryorum yobazlar ve cidden bazı şeyleri avrupadan esinlenerek yapıyolar çünkü hayrunnisa gülün aynı masada bulundugu kadınlar haricinde bu avrupa dedimiz toplulukta kapalı ve müslüman olan bayanları hoş karşılamıyorlar ee buda demek oluyoki bizmkilerde memleketinden olan insanın deilde avrupadan bi kaç kişiyi örnek alarak bizimm g,b, türbanlı bayanlara bir çok lafta ve hitamda bulunuyolar bence bu hiçmi hiç hoş deil tabi bunlar benım düşüncem