Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı
Siz anlamak istemiyorsunuz efendim...
Amenna buna sözümüz yok ama şu anda asgari ücret 700 tl ve bir halta yaramıyor... Alım gücü vs. boş...
Az önce bir problem sordum cevabını verebiliyormusunuz...
|
Asgari ücret, AK Parti iktidarı devraldığına 2002 yılında eski parayla 184.000.000 TL yeni parayla 184 TL iken, 2011 yılında günümzde 740 TL olmuştur. 740 TL de asgari ücret için yeterli bir para değildir elbette. AK Parti, 10 yılda asgari ücretlilerin alım gücünü arttırmıştır. Önümüzdeki yıllarda asgari ücretli vatandaşlarımızın alım güçleri bugünlere göre daha da yüksek olacaktır inşaallah.
Asgari ücretlilerin zor şartlarda geçinmeye çalıştıklarının farkındayım; ama AK Parti'nin elinde de sihirli bir değnek yok. Sabırlı olmak lazım. Ülkemizin ve milletimizin ekonomik durumu önümüzdeki yıllarda bugünlere göre daha da iyi olacak inşaallah.
Ayrıca TOKİ'nin ülke çapındaki konut üretimi faaliyetleri sonuncunda çok sayıda konut üretildiğini ve böylelikle kira fiyatlarının genel olarak fazla yükselmediğini, ilköğretim ve ortaöğretim ders kitaplarının öğrencilere ücretsiz olarak dağıtıldığını da hatırlatayım.
Konu Cihannur tarafından (10-23-2012 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir..
|