Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-25-2012, 12:39   #101
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Madem öyle ise neden diyalogçular tvlerde açık oturuma niin katılmazlar?Görelim bakalım ne anlatacaklardır oralarda?

Allah rızası için vageeçin bu sevdadan, diyalogla tebliğ olmaz.Size ayetleri veriyoruz.Anlamak mı istemiyorsunuz yoksa kendi bildiğinizi mi okumak istiyorsunuz?.Müslüman feraset sahibi olmalı.Sizlere defalarca anlatıyoruz bir şey anladığınız ve tefekkür ettiğiniz de yok!.İslam, diyalogçular gibi anlatılmaz.Öyle kiliselerde mum yakalım haç putunun önünde dua edelim sizde cennete gideceksiniz, sırattan sizde geçeceksiniz Muhammed bizim peygamberimizdir ona iman etmeye mecbur değilsiniz." gibi laflarla mı İslam tebliğ edilir?Sahabeler zamanında olsaydınız Vallahi sizi sopalarla kovalarlardı.

Bak kardeşim.Bu diyalog bu müslümanların itikadını bozdu bir işe yarasa ben sizden önce bunu savunurdum.Sizler bir gün kafanız "dank" edecek ama bu neslin bozulan imanını da düzeltmeye gücünüz yetmeyecek.Gavurların tuzaklarına düşüyorsunuz.Gavurların sinsi hain emellerinden haberiniz yok.Uyanın yahu uyanın!.Allah, "onlar size karşı asla iyi niyetli olmazlar" diye birkaç ayette bildirmiştir.Siz hala at gözlüklerinizle yolunuza devam ediyorsunuz.Bu gafletten ne zaman uyanacaksınız.Ne hikmetse bu diyalog Fethullah Gülen ABD''ye gidince patlak verdi.Eğer burada bunu anlatsaydı vay haline idi onun.Niye bu ülkemde anlatmadı bugüne kadar?Demek ki ABD'de gavurun diyaloğunu bu ümmete kakalamak için fırsat kolluyormuş veya gavurların tuzağına düşmüş de olabilir.Bu kadar size uyarılarımıza rağmen bu diyalog batıl yoldan dönmezseniz ebediyyen cenneti göremezsiniz.Gavurlara peygamberimizin sünnetlerini onun güzel sözleri ve güzel ahlakı, yaptıkları anlatılıyor mu?Onun sadece alemlere rahmet olarak geldiğini ve de hiçbir millete özel olarak gelmediğini söyleyebiliyor musunuz?

Onlara Bu İslam nasıl anlatılıyor?.Gerçek müslümanların vasıfları onlara nasıl anlatılıyor.İtikadi konularda teslis inancı ile tevhid akaidini onlara nasıl anlatıyorsunuz?Bunları birbirleriyle kıyaslıyor musunuz?.Kur'an'ı onlara nasıl tanıtıyorsunuz?.Ayetleri husunda İncil veya tevratla nasıl karşılaştırıyorsunuz veya karşılaştırıyorlar?.Bunun delillerini bana göstermek mecburiyetindesiniz.Ona göre yorum yapacağım size...

Günümüz bir papazın sözünü size aktarmak istiyorum "Hıristiyan olmayanlar cennete giremez".Buyrun buradan yakın şimdi.Bu kafiri nasıl ikna edeceksiniz?..Onu ikna etmenin biz yolunu çok iyi biliyoruz.Hadi bakalım ikna edin onları nasıl edecekseniz tabii ki?...
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla