Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-28-2012, 03:41   #36
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dikkat edersen son yedi sekiz yorumun hic birine cevap vermedim..:D
Cihannur abi geldi zaten sıkıntı yok dertlere derman ak parti-alkış- ...
Ben dersimi bir abimden iyi aldım hic tartısırmıyım
Dertlere Derman AK Parti diyorum; ama AK Parti'nin yanlışlarını, eksiklerini eleştirmiyor değilim.

Forumumuzdaki bir konuda 29.09.2012 tarihli 00:35 zamanlı bir mesajımda şunları yazmıştım:

Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AK Parti'nin muhafazakâr demokrat bir siyasi parti olduğu kadar toplumsal merkez partisi olduğunu da göz önüne aldığımızda sosyal demokrat Ertuğrul Günay'ın AK Parti'de siyaset yapması normal karşılanabilir.

Süleyman Soylu demokrat, Osman Can ise liberal olarak tanınıyor. İkisi de AK Parti'ye faydalı olabilir. Osman Can, olaylara eleştirel bakabilen ve fikirlerini çekinmeden söyleyebilen bir liberal olduğu için AK Parti'ye içeriden eleştirilerde bulunabilir. AK Parti'nin en çok ihtiyacı olan şeylerden biri parti içinden gelecek öz eleştirilerdir.

Osman Can'ın hangi özelliklerine veya hangi fikirlerine karşısın Meçhul?
O mesajımda: "
AK Parti'nin en çok ihtiyacı olan şeylerden biri parti içinden gelecek öz eleştirilerdir." diyorum. Öz eleştirilerin AK Parti için ne kadar önemli olduğunu mesajımda vurguluyorum.

Hi
çbir zaman evet efendim sepet efendimcilerden olmadım. Doğru bildiklerimi elimden geldiğince dilim döndüğünce söyledim. Bundan sonra da bu tavrımı devam ettireceğim inşaallah.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla