Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-16-2013, 21:12   #9
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim yaklaşımımda hoş olmayabilir ama fazlasıyla kin doluyum dini kendi heybesinde,allahıda avucunun içinde sananlara..
Ne bu ya sevmiyorum şu cübbeli üslubunu bu forumdada her ne kadar bende savunmaya çalışsamda..
Eline vermiş biri mührü bu kafir bu zindik bu müşrik şu şu şu ..
Sen kimsin lan...Allah mısın? Yok mu senin işin gücün..
Kim veriyor sana bu haddi..
Benim onlarca insan var cevremde alevi sunnilerden binlerce kat müşfik,insan gibi insan ,haddini üslubunu bilen,hatta kendini din mafyası sananlardan daha temiz bir inanc hayatına sahip..Rahatsız ediyor beni..

Osmanlı kim? Yani osmanlı sanki hakkında ayet varmış gibi cok mübarek hatadan lekeden münezzeh görüyoruz..
Kör olur badem gözlü olur,kel ölür sırma saçlı olur muhabbeti..
Osmanlı aşığı olması umrumda değil ki..
Çünkü osmanlı benim kıstasım değil..
Osmanlının dine aykırı ,insanlığa aykırı sayfalarca fiilini gösterebilirim..
Benim gibi bir insan evladı yönetmis iste ne olacaktı..

Sen islama ne yaptın klavye mücahidim..
Alevilik dediğin ne kadar bir tarihe sahip ki zaten..
Faraza gayri müslim bir halk aleviler ,islama hizmet etmemis olması asıp kesme lanetleme unsurumu..
Ben klavye mücahidi değilim.Biz reel alemde de "emr-i bil ma'ruf ve nehy-i anil münker" farizatını da yerine getiriyoruz.Asıl senin gocunduğun şey nedir?.

Tağuti sistemlerden eğer razı isen vay senin müslümanlığına!..Tağuti sistemleri red et ben senin gerçek mücahid olduğu anlayacağım.MESELA BEN, TAĞUTİ SİSTEMELRDEN BİRİ OLAN LAİKLİĞE "DİNSİZLİK" DİYEBİLİYORUM SEN DİYEBİLİR MİSİN?.BUNU AYETLERLE DE KANITLAYABİLİRİM...

Konu MEÇHUL ADAM tarafından (01-16-2013 Saat 21:14 ) değiştirilmiştir..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla