Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2013, 20:40   #21
Kullanıcı Adı
zülcenaheyn
Thumbs up
Ben hizmet için bu kadar risk alan bir hükümet görmedim. Tüm sorunları çözmek için AK Parti kolları sıvamış durumda. Erdoğan, beyaz kefenimizi giyip bu yola çıktık, demişti. Herhalde sadece darbe tehlikesine atıfta bulunmadı. Diğer tüm sorunlara atıfta bulundu. Eğer başaramazsa elbette ayaklar altına alınacak. Hepimiz alacağız. Ama başarırsa tarihe geçecek. Atatürk gibi. Eğer başaramasa idi vatan haini ilan edilip, sıradan bir çeteci, terörist olarak görülecekti fakat başardı ve ATA oldu, tarihe geçti. Şimdi Erdoğan da tarihe geçti ve bu süreçler içinde sonu ne olacak hepimiz göreceğiz. Sonu iyi olursa ülkenin sonu da iyi olur ama başarısız olursa ülke de başarısız olur. Bu yüzden tamamen destekliyorum, başka da alternatif yoktur.

Heyecanlanma demişsin, AB konusunda ben çok ümitliyim, AB'ye gireceğiz. Kimse giremeyeceğiz diyor ama gireceğiz. Çok sürprizli bir dönemdeyiz. Başbakan'ın net tavır koyuyor, bu yüzden de süreç hızlanıyor. Ama her halükârda Türkiye büyüyor, AB'ye girersek orada büyürüz, almazlarsa vizyonumuzu belirler ve o doğrultuda büyürüz ama her türlü, maşallah Büyük Türkiye ideali gerçekleşiyor.

Ama bence eğer AB'ye girmezsek Putinvari, Rusya gibi büyük bir ülke olacağız. Benim isteğim, AB'ye girerek hem büyük hem de demokratik, modern bir ülke olmak.

Ayrıca AB'li olarak, Kemalist-laik (dine-kültüre-halka soğuk) değil, kendi tarihi ile barışık bir laik devlet olacağız.

Bu hükûmet en azından onurlu. Ya al ya da almayacaksan söyle, ona göre, diyor, tavrını ortaya koyuyor.
zülcenaheyn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla