hayır bahsettiğim şey siz şarhoş kafayla kendı kendınızı çekiyorsunuz lakin biz ayık kafayla daha fazla dayanamıyoruz bu saçmalıklara...
şimdi sayın erdoğanın bir sözü vardır dışarda 500 içerde 1500 terörist var diye bu sözden yola çıkarak basbakanın en büyük engeli geri kalan %50 nın cahilligidir...samimiyetimden sölüyorum adam daha ne yapsın tamam %50 si inanıyorda %50 hala inanmıyor..türkiyenin başı yani basbakanına inanmıyorda 3 tane teröristtin lafına inanıyor böyle bir millete sahibiz..
yanlış anlamayın ben milleti aşşalamaya çalışmıyorum niyetleri iyi olabilir lakin CAHİLLLİK en üst seviyede..başbakanın her yaptıgı iyiliğe her söylediği söze LAİK iz laik diyen bir milletle nereye kadar gidilebilir...basbakan LAİK liğin garantisi benim diyor adam hala laikimde laik diyor tamam sen laiksin diyor hala laiklik elden gidiyor diyor.....
inan süleyman demirele hak veriyorum bu millet yönetilemez sadece idare edilir diyor.ben olsam böle bi millete aynısı yapar ye babam ye politiasını ugularım lakin işte allahın hikmeti başımıza herşeyi karşılıksız yapan birini getirdi onu desteklemiycek kadarda EŞŞEK değiliz...
burada oturup erdoğanın AK parti teşkilatının yaptıgı güzellikleri tek tek sayacak olursak bu 6 ay sürer, ha inan eğer sizin anlayıcağınızı biliyim hiç üşenmem 6 ay anlatırım ama tam bir ümitsiz vakasınız ne anlatsak boş size.