Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı
.
Amenna Saddakna...
Öncelikle Allah c.c. tarafından Islah görevi ile görevlendirildiğini iddia etmek ve buna şahid olmak tarzındaki açıklamalar safsatadır... Böyle bir şahidlik söz konusu olunamaz ! Allah'a şahid olmak manasını tekrar düşünüp tartınız !!!
Bu cahillerin meseleyi örtmek adına kullanageldikleri kelimelerdir...! Şeriat ve Hilafete yemin edip Ağzıyla küfr ettiği yetmiyor gibi İslam'ın ibadetleri dışında bu ülkeden yaşam hükümlerini kaldırmıştır ! Haim Yahum'la yapılan andlaşmaları şartlar ile açıklamak Kur'an'a yapılmış hakarettir...!!!
Bahsimiz bu değildir... Yapılan hatalar Tevbesi ile Cehde döndüğünde kabul görür !!!
Orasını Allah c.c. blir lakin bu yinede o şahsı temize çıkarmaya yetmez !!!
Böyle hurafelerin delillerini getiremessiniz sadece Temize çıkarmak adına çalışmanız dahi İslam'a ihanet sayılabilir...! Fatih Sultan Mehmed Han Hazretlerinin Ayasofyada bulunan Laneti dahi bu saçmalığınıza delil sayılır !!!
|
Kardeş, Ben askerliğimin bir kısım zamanında Çanakkale-Biga bölgesinde bağlı olduğum birliğin görevi sebebiyle tatbikat için bulundum.Söylediklerine göre mezarı dahi olmayan pek çok şehidimiz burada yatıyormuş.
Birliğimizdeki Kıdemli Başçavuş'nun anlatığı olayı aynen yazıyorum.
Tatbikat periyodik olarak düzenli bir şekilde yapıldığı için kendisi bu tatbikata defalarca katılmış.
Ancak ilk tatbikat zamanında kendisi ve onunla beraber gelenler sahaya ulaştıklarında espiri olsun diye ŞÜHEDAYA seslenerek 'EN KIDEMLİNİZ GELSİN İÇTİMA ALACAĞIM'' demiş.
Daha o gece şehid bir ÇAVUŞUMUZ kendisine emrindeki askerler ile içtimasını vermiş.
Bunları anlatan başçavuş arkadaşım bu olay sonrası kapısında nöbetçi ile gecelediğini söyledi.
Hz. Allah diyor ki: Siz onlara ölü demeyin onlar diridir.
Sen Atatürk'ü bide kendisinin emri altında canları ile şehit (şahid) olanlara sor.
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı
İŞİN SAHİBİ: Ankara Kızılayda bulunan Özal Harp Dairesi daha sonra Gayri Nizami'den Nizamiye çevrilen Özel Kuvvetler Komutanlığı yeraltı birimlerini kontrol eden Masonlardır ! Askeri Arşivlerde İnglizlerle yapılan Adnlaşma gereği zamanı bekletilmektedir !!!
|
Kardeş,kastımız Allah rızası.Atatürk'ü böyle tanıyoruz.Bulunduğunuz ithamdan dolayı özür borçlusunuz.