Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-23-2013, 17:35   #9
Kullanıcı Adı
Shaguj
Nerden miş söylede bizde bilelim ben okurum bilader,siteleri,yazıları,kitapları okurum ve düşünür ona göre laf ederim sizin gibi kopyala+yapıştır yapıp bir halt yaptığını sanan zevattan değiliz çok şükür...

İkincisi ben sana diyorum ki erkeksen,adamsan,delikanlı isen akaryakıttakı vergiyi izah et bana ? Devlet kdv yi bi kaç yerde düşürdü diye ÖTV denen illete yapışmadı mı yok avrupa birliği yok bilmem ne diyerek %60,70 bazı durumlarda %100 den fazla vergi almadı mı otomobilde,akaryakıtta ÖTV diyerek ??

Ulan benzin özel tüketim vergisine tabi pırlanta değil bana neyin avukatlığını yapıyorsunuz.Yok neymiş kayıt dışına son vermek miş devlet pırlantayı kayıt altına alayım diye özel tüketimden saymaz ama benzine %60 vergi koyar otomobile an gelir %130 vergi koyar sonra biz ekonomide fazla verdik sonra bana gelin biz Müslümanın biz İslamiyete gönül verdik deyin lan sizin yaptığınızı gavur oğlu gavur yapmaz ulan ÖTV denen illeti savunmak,gerekli görmek, namussuzluktur vatandaşa araba alırken 1 araba parasıda devlete benzin alırkende 1 depoya 1 depoda devlete mantığı ile zekariye beyazda ekonomiyi düzeltir oda hizmet yaptığını söyler vatandaşı soymadan,iliğini kurutmadan yapmadıktan sonra ne anlamı var bazı şeylerin...

He hakkınıda yememek lazım sizin gibi haramzade,sizin gibi kan emicilere rağmen bu iktidar ulaşımda,sağlıkta,yerel yönetimlerde,belediyelerde birçok hizmet yaptı Allah razı olsun ama biz yapılan iyilikler var diye hataları görmemezlikten gelemeyiz.Suriyede sonuç ortada,pkk sonucu ortada,apoya verilen tavizler ( hatta kadın mahkum gönderiliyomuş bravo valla çok yakıştı ) ortada , teröre ve teröriste verilen tavizler ortada daha gelip hangi yüzle bana bağcılar-kabataş hattından bahsediyorsunuz ? Ayrıca unutmadan söyliyim bağcılardan kabataşa 3 saatte giden salaktır istanbulu bilmiyordur...
Shaguj isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla