Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-25-2013, 11:58   #95
Kullanıcı Adı
fican
Alıntı:
Nedir bu zırvalar
bu safsatalarla insanları kandırmak ne kadar doğrudur
Bu vesile ile İslam'da ölülerden yardım isteme, rabıta gibi kavramlar İslam kaynaklı değildir...!
Lakin Tasavvuf olmadan Din olmaz dersenizbu mübalağadır !
Peygamberimiz Döneminde Tasavvuf söz konusu değildir...!
Siz bırakın tarihi İslam'ı dahi bilmiyorsunuz !!!
Bu safsatalarla yaşamaya devam ediniz...!
Ebu Cehillerin hiç yardımcısı yoktur !
Söyledikleriniz safsatalardan başka bir şey değildir...!
Bu çelişkiler Galibi Tarikatının üzerine çökmüştür !!!
Öncelikle Allah c.c. tarafından Islah görevi ile görevlendirildiğini iddia etmek ve buna şahid olmak tarzındaki açıklamalar safsatadır...
Bu cahillerin meseleyi örtmek adına kullanageldikleri kelimelerdir...!
Lakin Sarih delillerde net ve sarihtir ki bunlar sisyasi projelerden başka bir şey değildir...!!!
Haşa ve Kella Allah c.c. tarafından bu görev üzerine görevlendirildiğini iddia etmek saçma olduğu kadar şahid olabilmek ondan daha saçmadır...!
Saçmalıklarınız bizi ifşad etmez.
Alıntı:
3930. Ahireti inkâr edenin delili, her an ancak sudur: Eger baska bir âlem olsaydı onu görürdük.
Bir çocuk, aklın eserlerini görmüyor diye akıllı adam, akla ait seyleri nakletmez mi ki?
Akıllı bir adam da ask ahvalini görmezse askın kutlu ayı eksilmez ya!
Yusuf'un güzelligini kardeslerinin gözleri görmedi. Fakat Yakub'un gözünden gizli kalmadı ki.
Musa'nın gözü, asayı bir sopadan ibaret gördü ama gayb gözü de onu bir yılan, bir kıyamet gördü.
Hz.Mevlana
Alıntı:
'ONLAR OKUMADILAR SADRDAN,HEP OKUDULAR SATIRDAN'
Hz.Yunus Emre
Yaşamadığınız,yabancısı olduğunuz ve beş duyunuzun esaretinde kalmak suretiyle 'Benim bildiğimden ve gördüğümden daha ötesi yok' diyerek, AŞKI İLAHİ - HİTABI İLAHİ - EVLİYA - TASAVVUF - HİTABI RESUL - RABITA - HALİ YAKAZA - METAFİZİK gibi HAKİKATLERİ inkar etmek,yaşayanlara hakaret etmek yerine- 'NASIL OLUR? diyerek HZ.ALLAH'TAN yardım dileyin.
fican isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla