Alıntı:
Galibi Tarikatı Mustafa Kemal'i Evliya !
|
Atatürk'e imansız diyen İMANSIZDIR.
Alıntı:
Nasara ve Yahudileride Muhammeden Resulullah demeden kabul ve tasdik etmeden Müslüman yapıyor !
|
Hangi lisan ile söylerse söylesin ALLAH var diyen MÜSLÜMANDIR.
İSA RUHULLAH,MUSA KELİMULLAH DİYEN NİYE KAFİR-GAVUR GAYRİMÜSLİM OLSUN.Hz. Kuran'dan konuşuyoruz.İslam yoksa senin babanın malı mı?
Alıntı:
Bu Tarikat barikatlaşıyor !!!
|
Yani ?
Alıntı:
La İlahe İlla Allah kabul ve tasdiki Arafa alır şahsı bu doğrudur !
|
Görmediğin, bilmediğin şeyler hakkında konuşuyorsun,hükümler veriyorsun.
Sen arafa kimi girip-çıkarken gördün ? İşkembeden sallamak ne zamandan beri şehadet oldu?
Alıntı:
Lakin Son Kitab'ı ve Son Peygamberi tasdike ihtiyaç yok demek sapıklıktır
|
Senin için Kuran ayetleri bir şey ifade etmiyor bu anlaşıldı.Ancak ben yine de Allah'ın ayetlerinin her an için baki olduğunu hatırlatarak birkaç tanesini alıntı yapacağım.
Alıntı:
Allâh demişti ki: "Ey Îsâ, ben senin canını alacağım, seni bana yükselteceğim, seni inkâr edenlerden temizleyeceğim ve sana uyanları kıyâmet gününe kadar kafirlerin üstünde tutacağım. Sonra dönüşünüz bana olacaktır. Ayrılığa düştüğünüz şeyler hakkında aranızda ben hükmedeceğim." Ali_İmran suresi 55. ayet
|
Alıntı:
İncil sâhipleri, Allâh'ın onda indirdiği ile hükmetsinler. Kim Allâh'ın indirdiğiyle hükmetmezse işte onlar fasıkdır. Maide suresi 47. ayet
|
Alıntı:
Kendilerine Tevrât yükletilip de sonra onu taşımayanların durumu, Kitaplar taşıyan eşeğin durumu gibidir. Allâh'ın âyetlerini yalanlayanların durumu ne kötüdür. Allâh zâlimler topluluğunu doğru yola iletmez. Cuma suresi 5. ayet
|
Alıntı:
Eğer seninle tartışmaya girerlerse de ki: «Bana uyanlarla birlikte ben kendimi Allah'a teslim ettim.» Ehl-i kitaba ve ümmîlere de de ki: «Siz de Allah'a teslim oldunuz mu?» . Eğer teslim olurlarsa doğru yolu buldular demektir. Yok, eğer yüz çevirdilerse sana düşen, yalnızca duyurmaktır. Allah kullarını çok iyi görür. Ali İmran 20
|
Alıntı:
De ki: Ey ehl-i kitap! Sizinle bizim aramızda anlamı eşit kelimeye geliniz. Allah’tan başkasına tapmayalım. Ona hiçbir şeyi eş tutmayalım ve Allah’ı bırakıp da kimimiz kimimizi ilahlaştırmasın. Eğer onlar yine yüz çevirirlerse, işte o zaman: ‘Bizim Müslüman olduğumuza şahitler olun’ deyiniz.” Ali İmran 64
|
Alıntı:
“Bugün size temiz ve iyi şeyler helal kılınmıştır. Kendilerine kitap verilenlerin yiyeceği size helaldir. Sizin yiyeceğiniz de onlara helaldir. Mümin kadınlardan iffetli olanlar, daha önce kendilerine kitap verilenlerden iffetli kadınlar da namuslu olmak, zina etmemek ve gizli dost tutmamak üzere, mihirlerini vermeniz şartı ile size helaldir. Kim inanmayı kabul etmezse onun ameli boşa gitmiştir. O ahirette de ziyana uğrayanlardandır.” Maide 5
|
Alıntı:
Önündeki Tevrat'ı doğrulayıcı olarak izleri üzerine, Meryem oğlu İsa'yı arkalarından gönderdik. Ve ona, içinde doğruya rehberlik ve nûr bulunmak, önündeki Tevrat'ı tasdik etmek, sakınanlara bir hidayet ve öğüt olmak üzere İncil'i verdik. Maide 46
|