Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2013, 17:45   #7
Kullanıcı Adı
yolcumustafa
Standart İsmek 2013 - 2014 Kayıt Bilgisi
İsmek Kayıt Tarihleri
İSMEK 2013 - 2014 eğitim öğretim dönemine önemli yeniliklerle giriyor. Halen 233 kurs merkezinde eğitim veren İSMEK branş sayısını 250 ye ulaştırdı. Yeni dönemde kayıtlar 5 Eylül Perşembe günü başlıyor.

İSMEK’in ücretsiz sanat ve meslek eğitimlerinden yararlanmak isteyen İstanbulluları n sadece kimlik fotokopileri ile birlikte kurslarımıza başvurması yeterli.

Spor Eğitimlerimizden yararlanmak isteyenlerin ise spor yapmalarına engelleri olmadıklarına dair rapor getirmeleri gerekiyor.

Yeni bir meslek edinmek, mesleğinde ilerlemek, öğreneceği bir sanatla yeteneğini keşfetmek ya da aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen herkesin, ilgisine göre branş bulabileceği İSMEK’te eğitim almak isteyenlerin, bazı branşlarda kontenjanların ilk günden dolması nedeniyle kayıt yaptırmakta geç kalmamaları gerekiyor.

İSMEK, 2013 – 2014 eğitim ve öğretim döneminde, el sanatlarından bilişime, çocuk gelişiminden müziğe, giyimden yiyecek ve içecek hizmetlerine, 28 alan altındaki 250 branşta, 233 kurs merkezinde ücretsiz sanat ve meslek eğitimi verecek. Kursiyer adayları, eğitimi verilen branşlarla ilgili detaylı bilgiyi, kurs merkezlerindeki yetkililerin yanı sıra, internet sitemizde branşların tanıtıldığı linkleri açarak ve aşağıdaki Branş Rehberini indirerek alabilirler.
yolcumustafa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla