Alıntı:
Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı
Size demogojimi anlatayımmı? 1300 lira maaş alıyorum 4 nüfusum evim kira hamdolsun durumum kötü değil ay sonu 50 lira fazla harcama yapmazsam tabi. Kaba tabirle bekara kadın boşamak kolay derler,idda ediyorum benim durumumdan iyidir durumunuz fakat sizlere göre herkes sizin durumunuzda. 800 liraya 7 nüfus geçindirmeye çalışan temizlik personeli var yanımızda arkadaşımız. Bu yazdıklarımı noter tastikli tapu senedi gibi atarım önünüze ağzınız açık kalır. Boşuna dememiş ''Menfaatin olduğu yerde dostluk en tehlikeli düşmanlıktan bile tehlikelidir.''
Para kesintileri olacak diye daha düne kadar Rıza-i Bari dilediğiniz insanları neredeyse ihanetle suçlayacaksınız. Eğer Sayın Gülen beyefendide sizinle aynı düşüncede ise, bazı şeyler artık yok demektir.
|
Hah işte bak ne güzel demişsin. Paran yoksa gitme arkadaşım dershaneye. Gönder çok güvendiğin devlet okuluna o zaman. Bak başbakan ne güzel söylüyor. Dershaneler sadece tişört giydiriyor, gelen çocuklar FEn, Anadolu lisesinden geliyor. Başarı devlet okullarını diye sallayıp duruyor.
Hal eğer böyleyse sende göndermezsin çocuğunu. Nasıl olsa dershaneler tırt, aynı özel hastaneler gibi mantığınıza göre.
Benim param var gücüm yetiyor kime ne? İster gönderirim ister göndermem. Sen gönderme.
Ha bide özel okul olunca iş çözülecek. 1300 lira maaşla 15000 liralık özel okula gönderecesiniz sanki. Başbakan mı verecek parasını.
Benim çocuğum 2 yıldır İmam Hatip orta okulunda 47 kişillik sınıf, İmam Hatip lisesi ile beraber, hala lise öğretmenleri ile idare ediliyor, öğretmenler sürekli değişiyor. Soruyorum bu mu eğitim de reform.İHL lere destek verdik ve en önce ben gönderdim ama acele acele işler yüzünden saçma sapan işler oluyor.
Bende eğitimciyim, eğitimden anlarım. Siz sağlıkçısınız madem sağlık anlayın bi zahmet.
Ah bide 400 liraya Üniversite nerdeymiş çok merak ettim.