Siz konuyu umuma açık bir yerde böylesine taraflı ve suçlayıcı bir şekilde tartışmaya açarsanız bunun adı baltalamak olur. Ben sizin yerinizde olsaydım yazılı bir dilekçe ile direk başbakanlığa başvurur derdimi anlatırdım. Sayın Gülen Recep bey için firavun diyor siz dostluktan bahsediyorsunuz.
Ne yazar ne konuşursanız konuşun fakat lütfen şunu aklınızdan çıkarmayın;
Dilerseniz bu hükümeti desteklersiniz,dilerseniz chp,dilerseniz,sp dilerseniz mhp. Hangisine oy verirseniz verin unutmayınki şu anki şartlardan daha iyi günlere ilerlemek için çalışılıyor. Kesinlikle böyle bir temennim yok fakat 1 yıllığına chp bu ülkeyi yönetse,şimdi dersaneler yüzünden çığlıklar atanlar ağlaya ağlaya evlerine dönerlerdi.
Sayın Gülen nereye giderse gitsin mutlaka o ülkeden iadesi istenir ve idam yasası 2 adam için gelir geri giderdi. Biri Recep Tayyip Erdoğan, Diğeri Fethullah Gülen. Daha dün Gülen grubuna mensup hanımlar okul kapılarından geri çevriliyorlar ve adalet istediklerini söylüyorlardı. Adaleti getiren adamlar bir anda firavun ilan edildi.
Hak yolda olduklarını söyleyenler malesef kendilerine ikram edilen rızkları sadece kendi grupları arasında paylaşıyor. Kusura bakmayın fakat kim kime istiyorsa ona oy versin. Oy verip böyle yapacaklarına vermesinler daha iyi.
Gitsinler chp,mhp,sp hepsi orda,eğer onlar için yapılan onca iyilikten sonra kalkıp o partilere oy vereceklerse tamamen kendi bilecekleri iş. Kendi boyunlarına ilmiği geçiren yine kendileri olacak.
Açıkçası ölümden çok korkmuyorum çünkü ne olduğunu bilmiyorum eminim Recep bey ve ekibide benim gibi hissediyordur çünkü ben onlardan öğrendim. Sinirimi bozan ve bende bu kadar nefret uyandıran konu kendilerine yapılan iyilikleri unutup kendileri için onca iş yapan insanlara yapılan vefasızlık.
Dediğim gibi zahmet etmesinler bir dahaki sefere, Ak partinin amacı oy verip köşesine saklanan insanlar değil,oyun yanında emek ve her an destek veren insanlardan oluşmak. Ufak dünyalık menfaatler karşılığında satılmak kimsenin hoşuna gitmez. Ki bu hükümet bu sorunu en geç 3 yıl içinde çözecek ve siz o günleri göreceksiniz.
Konu benim açımdan kapanmıştır. Bu konuda gösterdiğiniz uyum ve bilgi alışverişi için teşekkür ederim.
|