Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-28-2013, 14:04   #5
Kullanıcı Adı
Akbursa
Alıntı:
Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biz sevmeyi Resulullah s.a.v efendimizden nasibimiz kadar öğrendik hamdolsun. Hani miraca çıkarken önüne dünyalar serilen ve yinede gözünü Rabbine çevirip ondan başkasına bakmayan Peygamberden. Hani mekkede önüne servetler dökülen fakat yinede aç kalıp Rabbine tevekkül eden Paygamberden. Onun sevgisi ve muhabbeti asla değişmedi

Yeri geldiğinde azalıp yeri geldiğinde artan sevgi temeli sağlam olmayanlarda olur. Sevgili bir gün kızar bir gün severse ve muhip aynı şekilde karşılık verirse bu sevgi değil menfaatçilik olur.

2001 yılında Recep ağabeyi gördüm,kalbim ısındı sevdim halende aynı muhabbetle devam ediyorum. Bazıları gibi menfaatleri ile örtüşmeyince sevgimi yerden yere vurmadım,suçlayıp hain ve firavun ilan etmedim. Sahtekarlık Müslümanın mayasında olmaması gereken bir huydur.
Maşallah ne güzel anlatmışsın. Efendimizin gönül koyduğu, sevgisini azalttığı, küstüğü insanlarda vardır.

Sevgi azalan bazen doruk yapan değişken bir olgudur. Efendimize duyulan sevgi ile Allah' a duyulan sevgiyle başbakana duyulan sevgiyi bir tutarsan vay haline.

Gerçek müslüman Osman Baydemir ile Barzaniyi kardeş kabul edense vay halinize. Mayayı sen bi kontrol et.

Sayın Rahmetli Erbakan ihanet ve maya konularında yorum yapmış.

Hem bu olayda olanı bozan cemaat değil, Sayın başbakan. Kusuru kendinizde arayınız. Dışarıda değil.
Akbursa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla