12-24-2013, 02:51
|
|
|
SAADET PARTİSİ : 'O, AYAKKABI KUTULARININ İÇİNE DOLARLARI FETULLAH HOCA MI KOYDU, TAYYİP KARDEŞİM'
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından polislerin görevden alınmasının kabul edilemez olduğunu söyledi
Mustafa Kamalak, “Efendim, bunun arkasında cemaat vardır, Hocaefendi vardır.’ deniliyor, ‘El insaf’ diyorum. O ayakkabı kutularının içine o dolarları Fethullah Hoca mı koymuş?” ifadelerini kullandı. Bahçeşehir Üniversitesi’nin Bursa’da düzenlediği ‘Siyaset Okulu’ programına katılan Kamalak, gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının ardından bazı emniyet mensuplarının görevden alınmasına tepki gösteren Kamalak, “Ben hükümete, Başbakan’a, İçişleri Bakanı’mıza ve vicdan sahibi her vatandaşımıza soruyorum; hırsızı yakalayan polisin cezalandırıldığı, Türkiye’den başka nerede görülmüştür?” diye konuştu.
“Operasyonun içeriğinden çok, kimin yaptığı üzerinde tartışmalar yapılıyor, bu konuda neler söylemek istersiniz?” sorusunu da cevaplandıran Kamalak, operasyonu kimin yaptığının belli olduğunu söyledi. Şunları kaydetti: “Efendim, bunun arkasında cemaat vardır, Hocaefendi vardır.’ deniliyor, ben, ‘el insaf’ diyorum. Binde bir bile ihtimal vermiyoruz da bir an için dediğinizi doğru kabul edelim diyorum, o ayakkabı kutularının içine o dolarları Fethullah Hoca mı koymuş? Sayın bakanın oğlunun yatak odasına para sayma makinelerini cemaat mi yerleştirmiş, Hocaefendi mi koymuş?”
KAYNAK
|
|
|