Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-29-2013, 17:23   #3
Kullanıcı Adı
mplatcs
Standart
Alıntı:
xfce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
madem dediginiz gibi bir yolsuzluk vardı bunları biliyordunuzda iktidar olarak niçin soruşturma başlatmadınız belediye başkanlarının dokunulmazlıgıda olmaz zaten.
Olaya soyle bakalim. Diyelim ki bu Ak Parti hep yolsuzluk yapmis, Marmaray mis Havaalanlariymis Hastanelermis Okullarmis Yollarmis Ucaklarmis Uydularmis vb. aslinda yok - hepsi hayali , falan filan. Yani Ak Parti'nin yaptigi hersey kartondan, paralari da hic etmisler. Buraya kadar herhalde hersey senin istedigin gibi. Guzel...

Diger arkadaslari bilmem ama ben bir fasiigin soyledigi hicbir seye itibar etmem. O yuzden K.K. eger Sarigul yolsuzluk yapti diyorsa, ben bunu kaale bile almam. Eger kanitin varsa yargiya basvur derim o kadar.

Peki o zaman niye bu Sarigul meselesi konusuluyor?
Sebebi su: eger sen yolsuzluklardan bu kadar rahatsiz oluyorsan, hukumet yolsuzluk yapmis diyerek aleyhine bagiriyorsan, ABD buyukelcisinin ayagina kadar gidip yolsuzluk (+hukumeti devirme) brifingi veriyorsan, Sarigul'un yolsuzluk dosyasi var diye partiden uzaklastiriyorsan, Sarigul'u hicbirsey olmamis gibi aday yapmayacaksin.

Yani diyecegim, sen Ak Parti'yi unut, Ak Parti cok kotu diyelim. Bu Sarigul olayi ahlaki mi? Eger Ahlaki ise K.K. nin Ak Parti aleyhine yolsuzluk temali yorumlar yapmasi ne kadar dogru? Onu gectim Rahsan affiyla kurtulmus K.K. nin ne hakki var bu tur yorumlar yapmaya?

Ayrica, takip ettigim kadariyla Ak Parti Sarigul yolsuzluk yapti diye birsey soylemedi. Soyledikleri: yolsuzluk yapmis dedigin, dosyayla fotograf cektirip basina servis ettigin adami nasil oluyorda partiye aliyorsun? Ak Parti'nin sordugu soru sadece bu.

Dava acma ya da sorusturma meselesinin detaylarini bilmedigimden direk birsey soyleyemiyorum. Ama saniyorum davalik bir durum varsa bu Ak Parti'nin gorevi degil CHP nin (ve yarginin goreviydi), cunku onlar boyle birsey var diyor. Ama dedigim gibi bu dava-sorusturma meselesinden haberim yok...Cunku hem Ak Parti hem CHP nin bircok belediye baskani hakkinda suren bu tur davalar var. Sarigul'un durumunda nasil bir farklilik var bilmiyorum.

Bilen varsa detaylari paylassin...

Konu mplatcs tarafından (12-29-2013 Saat 17:28 ) değiştirilmiştir..
mplatcs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla