Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2014, 02:19   #5
Kullanıcı Adı
abc1980
Alıntı:
Akbursa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kimse kusura bakmasın umumu ilgilendiren bu konuda Ak parti ölçüsüz davranmaktadır. Hamle Akpartiden gelmiştir.

Cemaati ölçüsüz tepki vermekle itham edenler, Ak partinin bu hamlesini çok mu ölçülü bulmaktalar.

Eğitimde ya da başka alanlarda daha büyük sorunlar var iken, milletin şikayetçi olmadığı bir konu iken niye burası kurcalanıyor hiç soruyor musunuz acaba?

Hah işte. Neden dershane konusu bir anda kurcalanmaya başlandı? Bu konu ile ilgili 2 yerden teyit ettirdiğim bilgiler var.

Öncelikle Mavi Marmara olayında 9 şehit verilmesi ve hükümetin sert tepkisi. Cemaat'in bu durumdan rahatsız olması.

Mit müsteşarı Hakan Fidan ile ilgili durum. Hükümet özellikle başbakan Hakan Fidan'a sahip çıktı. Ama yine cemaat bu konudan rahatsız oldu.

Bu iki konu bu boyuta gelince Cemaat harekete geçti. Gezi parkı eylemlerinin öncüsü oldu. ( Bu bilgiyi 2 yerden teyit ettirdim. Doğruluğu yüksek düzeyde. )

Bunun üzerine bir anda dershane tartışması patlak verdi ve hükümet bir anlamda cemaat'e rest çekti. Hükümet '' dershaneleri kapatacağız. '' dedi.

Cemaat para kaynağı olan dershanelerinin kapatılma girişimine karşılık 17 aralık operasyonunu başlattı.

Aslında bunları yazmak istemedim ama son gelinen gelişmeleri görünce dayanamadım.
abc1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla