Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-26-2014, 01:30   #9
Kullanıcı Adı
bronike
bence kapatılmalı. ben avrupada bir ülkede eğitimimi aldım. şimdi bilmem ama zamanında dersane diye birşey yoktu o eli öpülesi öğretmenler ne idealist insanlarmış şimdi anlıyorum ilkokul 4 sınıfta matematik dersim 1 dönem zayıf geldi diye 1 öğretmen beni bir dönem özel olarak ders çalıştırmıştı okulda ve bunun içinde ücret almıyordu yönetmelik böyleydi bunu sorduğumdada görevim demişti dün gibi hatırlıyorum. gelelim memleketimize bizim öğretmenler istisnalar hariç hepsi vatan hayini sala başını al mağaşını sabahtan akşama kadar hükümeti nasıl deviririz derdindeler soysuzlar iş öğrenciye gelince yaptıkları aynen şudur "çocuklar bakın bu a harfi hadi gidin akşam ananız babanız size akşam evde öğretsin" işte bu zihniyet dersanelerin ekmeğine tereyağ sürmektedir. bence başarısız öğrenci yoktur. ilgisiz alakasız vurdum duymazlık öğretim görevlisi, personeli , okul yöneticisi veya müdür vardır bunların aldıkları mağaşlar haramdır. bu zamanda hangi sınıf öğretmeni belirli bir program çerçevesinde bir öğrencisinin evini ziyaret ediyor sen öğretmensin tanımadığın bir öğrenciyi nasıl yetiştiriyorsun?
kapatılmasın diyenin tuzu kurudur. bence devlet okuları da kapatılmalıdır. meb işini seven insanlardan denetim kurulu kurmalıdır kimseyi kayırmayacak. tüm okular özeleştirilmelidir. gss de ki verileri kulanarak dürümu iyi olmayan çocukları bu okularda devletin karşılaması ile okutmalıdır. işin içine patron girince bak bakalım eğitim nasıl 4x4 nasıl oluyor. çünkü işini yapmayan öğretim görevlisini patron nasıl işten kovuyor......
mevcut düzende parası olan çocuğuna para ile bilgi sokuyor parası olmayanda okuyamıyor madem adalet diyoruz adalet bunun neresinde? asgari ücret 800tl kira 500tl
bronike isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla