Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-20-2014, 15:35   #73
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
AKP'YE GAFİLCE YENİDEN OY VERECEK ARKADAŞLARA DUYURULUR;

Biz insaf sahibiyiz.Karanlık kapılar ardında neler işlendiğini bilmezsek her zaman yanılırız lakin bunu araştırıp bilmek üzerimize vacip olur.Çünkü müslüman, aklıselim olarak düşünür.ŞÜPHELENDİĞİ ŞEYİ KENDİ KENDİNE SORGULAR!.

Biz öyle körükörüne değil akıl ve mantıkla hareket ederiz.Vicdan işi ikinci planda kalır.Zira vicdanla hareket eden hislerine mağlup olacağını bildiğimiz içindir.Akıl etmek ve düşünmek vicdandan evladır.Çünkü kapalı ufuklar akıl etmek,mantık yürütmek ve sorgulamakla açılır.

Bu seçimde hezimete uğrayacak olan milletimiz değil, AKP'dir.Adam akıllı düşünüp oylarını bölmesinler.TERTEMİZ VE LEKESİZ SAADET PARTİLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TERCİH EDİNİZ.HİÇ DE PİŞMAN OLMAZSINIZ.Hırsız,yolsuz kapkaççı olduktan sonra ha AKP ha CHP gelsin ne farkeder ki?.Bu vatanın sevdalısı asla devletine ve milletine zarar getirmez.Vatana ve devletine sahip çıkan idam yasasını çıkarır.AKP'YE VERİLECEK OYLARLA BU VATANA ÇOK ZAMAN KAYBETTİRMEYİNİZ.MİLLİ GÖRÜŞ ASIL BU VATANI BU SEÇİMDE ŞAHLANDIRMAYA NAMZETTİR.

Dikkat edin biz sizi uyarıyoruz.Verdiğiniz her oylar birer emanettir ve kime verileceğini iyice tefekkür edin,ve bu hanenize yazılmaktadır ve bunun hesabı da sorulacaktır:İşte deliller:

"Bir kısmınız diğerlerine bir şey emanet ederse, güvenilen kimse kendisine emanet edileni yerine versin ve bu hususta Rabb'i olan Allah'tan korksun." (Bakara: 283)

"Aranızda birbirinizin mallarını haksız sebeplerle yemeyin, bildiğiniz halde günaha girerek insanların mallarından bir kısmını yemek için onu hâkimlere (rüşvet yollu) aktarmayın." (Bakara: 188)

Allah'ın gadabını gerektirecek kadar kötü olan rüşveti alan da veren de, hatta vasıta olan da günahta eşittir.
Cenâb-ı Fahr-i Kâinat -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz Hadis-i şerif'lerinde buyururlar ki:
"Amirlerin aldığı hediye haram, kadıların rüşvet kabulü ise küfre yakın bir günahtır." (Camiüssağir)
"Hükm-ü şer'iyi infâz için hâkimin aldığı rüşvet kendisiyle cennet arasında bir korkulu perde olur." (Münâvî)
"Rüşveti veren ve alan her ikisi de cehennem ateşindedir." (Tirmizî)
"Rüşvet alana, verene ve vasıta olana Allah lânet etsin." (Hâkim)

Rüşvete hediye isminin verilmesi, onu haramdan helâle çevirmez.

"İnsanlar üzerine öyle bir zaman gelecek ki gayretleri mideleri, şerefleri servetleri, kıbleleri karıları, dinleri dirhemleri ve dinarları olacak. Onlar mahlûkatın en şerlileridir ve onların Allah katında hiçbir nasipleri yoktur." (Deylemî)

Ebu Humeyd es-Saidi şöyle dedi:

Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem İbn-i Lubeybe ismindeki bir şahsı zekat toplamakla görevlendirmişti. Bu kişi zekat toplamaktan döndüğü vakit:

"Bunlar sizin, şunlar da bana hediye olarak verildi" demesi üzerine; Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem minbere çıkıp hamd-ü sena ettikten sonra şöyle buyurdu:

"Zekatı toplamak için birisini görevlendirdikten sonra bana gelip de:

"Bu sizin, şu da bana hediye verildi" diyor. Doğru olsaydı anne-babasının evinde oturduğunda o hediye kendisine verilir miydi? Allah'a yemin ederim ki her biriniz haksız bir şey alırsa kıyamet gününde Allah'a bu haksız yere aldığı şeyle kavuşacaktır. Bunun için hiçbirinizin boynu üzerinde taşıdığı deve, sığır veya koyunla Allah'ın huzuruna geldiğini görmeyeyim."

Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem daha sonra ellerini yukarı kaldırarak:

"Allah'ım! Tebliğ ettim mi?" dedi. (Buhari, Müslim, Ebu Davud)

Evet sevgili AKP'liler!.

Bak ben size güzel delil ve mantık getirdim ortaya hâla aynı yerde saymaya devam edecek misiniz?Vicdan mı akıl mı önde gelir sizin için?.
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla