Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-27-2014, 04:30   #5
Kullanıcı Adı
Ak Alican
Alıntı:
abc1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki kardeşim neden bu chp'li adaya oy veriyor İzmir'li vatandaş? Neden değiştirmiyor bu zihniyeti? Sadece Ak Parti için demiyorum, bir defa da Mhp'li adayı denesinler.

Mesela Ankara-Çankaya. Buranın büyük kesiminin şöyle bir mantığı var. Çankaya belediyesi, chp'nin olsun da başkan kim olursa olsun mantığında. Ve çoğunluk atadan, deden kalma chp'li. Ayrıca çoğunluk alevi vatandaş. ( Ayrımcılık yapmak amacı ile söylemiyorum. )Ama yolda bu tarz adamlara soruyorum '' Şu mevcut belediye yönetimi Çankaya'ya ne yaptı? '' Cevap '' Hiçbir şey. '' Yine soruyorum '' O zaman niye oy veriyorsunuz bunlara? '' Cevap '' Cevap yok. ''

Demek istediğim bu tarz insanlar İzmir'de çoğunlukta mı?
İzmir her zaman Cumhuriyetçi,Laik,Atatürkçü olarak adlandırılır. Adamlar hizmet olmasın hiçbirşey olmasın yeterki Atamızın kurduğu Chp başta olsun derdindeler. 2009 yılında seçimlerde proje olarak sunduğu hiçbirşeyi yapmayan Aziz'in bu seçimdeki sınırlı sayıdaki projesini gösterip ''al işte hizmet'' diye kendilerini avutuyorlar. 397 yıl hapis cezası istemiyle yargılanıyor mu yargılandı mı ne adama hala güveniyorlar. Birde Aziz ilede alakası olan birşey yok cemaatin tuzluk koysam vekil seçilir lafı tam olarak İzmir için geçerli. Chp İzmir'e tuzluk koysa o bile %50'lerle seçilir. Böyle bir zihniyet var İzmir'de
Ak Alican isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla