Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-28-2014, 19:06   #7
Kullanıcı Adı
ferdabetul
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kişi kendisi nasılsa başkasını da öyle bilirmiş. Solcular, 1946 Hileli Gayrimeşru Genel Seçimlerinden bugüne kadar kadar pek çok seçimde çok hırsızlıklar yaptıkları için bizleri de kendileri gibi hırsız zannediyorlar.

Zaten kendilerinin hırsızlıklarını, yamyamlıklarını kendileri ilan ediyorlar. CHP'lilerin yamyamlar olduklarını biz değil, CHP'nin Çankaya Eski Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz ilan etmişti. CHP'li Yamyamların yamyam olduklarını, Muzaffer Eryılmaz'ın itirafıyla öğrendik.

Biçare Sarıgül'ün hırsızlığını, yolsuzluğunu da biz söylemedik; onu da CHP'liler söylediler. CHP; bu adam hırsız, bu adam yolsuz diyerek Biçare Sarıgül'ü hırsızlık, yolsuzluk sebebiyle partiden attı; ama ne olduysa şimdi de utanmadan sıkılmadan, hırsız dediği yolsuz dediği Biçare Sarıgül'ü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday yaptı.

Hırsız oldukları kadar aynı zamanda salak bu bazı CHP'liler. Arada sırada yamymalıklarını, hırsızlıklarını itiraf etmek için 'hırsız var!' diye bağırıyorlar. Yahu niye kendinizi yoruyorsunuz CHP'nin yamyamları, CHP'li Yamyamlar? Siz 'hırsız var!' diye bağırmasanız bile, bizler sizlerin hırsızlar, yamyamlar olduklarınızı biliyoruz. İkide bir 'hırsız var!' diyerek hırsızlığınızı, yamyamlığınızı haykırmanıza gerek yok CHP'li hırsızlar, CHP'li Yamyamlar!
ankarada solcu bi dersanedeyım cemaat dershanesinden dolayı buraya geçtim oldukça bildik iki kurum. ama bukadar olacağını tahmin etmemiştim bu kadar aşağılık olacaklarını.

pazar günü secimlerde dikkatli olmamız gerektiğini yoksa akp nin büyük şeyler yapacağını empoze ettirmeye çalışıyorlar. her dersin ilk 10 dk başbakanımıza sahsina rahmetli annesine ve ailesine bi dolu laf söyleyip duruyorlar.

ben orda tekim ayrilamiyorum da ordan. ailem üzülmesin diye bahsedemiyorum da ama herkesinde bilmesini istiyorum. bunlar böyle yaptıkça iyiki ak partiliyim diyebiliyorum çirkefçe hakaret edip her türlü oyunu yapıp bunuda bize mal eden bu insanları susturmak bize düşer. nagehan hanıma yapılan şey her solcu tarafından yapilmakta ve hergün bu konuma düşmekteyım ama tabiki susmam. bunlar öyle insanlar işte.
bunu biz gördüğümüz içinde "örümcek kafali" oluyoruz. ve söylediklerine göre başbakan bizi boğaz köprüsünden vurup atsa ve halkım için yaptim dese ses çıkarmaz haklı dermisiz çünkü biz bu zihniyette insanlarmisiz. bizi hipnotize etmişler (!)

arkadaşlar içinde olduğum için söylüyorum bu insanlarda Allah korkusu varmı yok mu bilmem ama çok kötü oyunlar çevirir bu CHP zihniyeti. halkı böyleyse başındakiler nasıldır siz tahmin edin

allah başbakanımızi korusun
ferdabetul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla