Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2014, 12:56   #30
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kongreyi İsrail taşeronu Gülen'ci Kamalak kazandı.

Geçmiş olsun.

Artık Saadet Partisi bitmiştir.

Emperyalistlere ve Siyonistlere karşı mücadele amacıyla kurulan Saadet Partisi bugün emperyalistlerin ve Siyonistlerin oyuncağı haline gelmiştir.

İran'cılığı ve Gülen'ciliği birarada yatşatmayı berecen SP yönetimi Türk siyasetinin yüz karasıdır.

Oğuzhan Asiltürk denilen ergenekoncu ve İsrail taşeronu SP yöneticisi Beşşar Esed denen İslam düşmanı kafire övgüler düzmekte ve bu kafirin kukla ve zalim rejimine açıkça destek vermeye devam etmektedir.

Kamalak zaten katliamlar zirvedeyken Suriye'ye gidip Beşşar Esed'e yalakalık yapmıştı.

İslam birliği diyorsunuz da..

Mustafa Kamalak ve Oğuzhan Asiltürk gibi hainlerden ve kriptolardan kurtulmadan nasıl İslam birliğini tesis edeceğiz?
Milli Gazete, kongrenin saatine kadar Fatih Erbakan'la ilgili bir tek cümle yazmamıştır.Hatta yazarları bile bundan bahsetmemiştir.Nihayet bugünkü sayfasında az bir cümle ile Fatih Erbakan'dan bahsedebilmiştir.Anlaşılan o ki, Kamalak'a oy veren delegelerimiz çoktaan ayarlanmış olup onu destekleme sözü vermişler.Sanki bu teşkilat babalarının çiftliği imiş gibi hiçbir yenilik yapmadan, gençlere yer vermeden aynı geleneklerini sürdürmüşlerdir..Seçimlerde adam arayacaklar ama bulamayacaklar merak etmeyin.32 yıllık davamı bir koltuk uğruna mahfettiler.Erbakansız Milli Görüş olmaz.Zamanla bunu da ortadan kaldıracaklar, merak etmeyin.Ben artık teşkilattan çekiliyorum.Benim yerime daha dinamik, daha tecrübeli genç dava kardeşlerimiz gelsin, benden artık bu kadar...

AKP'nin teşkilatları cıvıl cıvıl gençleşirken bizimkiler hala ilkelerden bahsederler.Ak saçlılarımız ne hikmetse partimizin içinde demir atmalarını ilke saymışlar.Yürüsünler bakalım bu uzun ve çileli yollarda..Nereye kadar yürüyecekler onları da göreceğiz...

Teşkilat tabanımızın isteklerine kulak vermeyenlerin yiyecekleri tokat, ilk seçimde yüzlerinde patlayacak ve işte o zaman anlayacaklar tabanın ne kadar kıymetli olduğunu..

Merak etmesinler,SP tavanı teşkilatı; "kendim ettim, kendim buldum" teranesini söylemeye az kaldı.Lakin artık çok geç kaldılar.Koltuk ve makam hırsına yenildiler.Savaşlarda hiç yenilmeyen İslam ordusunun baş komutanı Halid Bin Velid Hz.lerini görevinden alan, lakin onu sıradan askermiş gibi gösteren aslında gizli yine baş komutan olan ve küffar ordularını sıradan er sıfatıyla perişan eden o büyük komutanın görevinden azleden yüce halife Hz.Ömer, onu niçin azlettiği hiç sorgulayan araştıran oldu mu?Demek ki o büyük komutan azletme emrine hiç üzülmedi ve darılmadı da...Ne hikmetse, o ak saçlı büyüklerimiz koltuklarını 42 seneden beri bırakmak istemiyorlar.Anlayan anladı bizi...

Ben artık Saadet'ten çekiliyorum.Parti içinde adalet almamış.Hiçbir partiye de gitmiyeceğim.Sanki teşkilatımızın demirbaş eşyası gibiymiş gibi eski ak saçlılar yine partide kaldılar.Ak saçlıların esas maksadı iyice anlaşıldı.Erbakan efsanesi tarihe karıştı.Gençlerin önü yine kesildi.Sanki bu teşkilat babalarının çiftliğimiş gibi davrandılar.Adamlar 80 yaşlarını geçtiler, halâ oradalar.Erbakan misyonu da bitirildi.Bundan sonra alacakları oy en fazla % 1'i geçmeyecektir.Kimse bana davadan bahsetmesin.Zira makam ve koltuk onlara pek sıcak ve sevimli gelmiş anlaşılan....

Konu MEÇHUL ADAM tarafından (05-05-2014 Saat 12:59 ) değiştirilmiştir..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla