Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-16-2014, 19:57   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
zülcenaheyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
CHP ile ben bir alaka göremiyorum açıkçası Goebbels arasında.

Birincisi CHP silah zoruyla iktidar oldu hep ve halkı kandıramadı. Nazizm demokrasi ile iktidar olmuştur.

İkincisi CHP'de Goebbels gibi konuşma yeteneği ile insanları büyüleyebilen kimse yoktu. Örnek olarak Atatürk ve İnönü videolarına bakılabilir.
CHP'nin ve CHP Zihniyeti'nin yalanlarla dolu bir resmî tarihle attıkları iftiralardan ve yaptıkları kara propagandalardan bahsediyorum. CHP ve CHP Zihniyeti o kadar çok; yalan, iftira ve kara propagandalarla Müslüman Türk Mileti'ne saldırdı ki, CHP'nin ve CHP Zihniyeti'nin; yalanlarının, iftiralarının ve kara propagandalarının haddi hesabı yok!

1 Kasım 1914 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu'nun I. Dünya Savaşı'na katıldığına dair Türk bayraklarının bulunduğu bir alanda okunan bildiri...

1918 yılında Şam'da alınmış ve bu Sene Türkiye'ye iade edilmiş olan Osmanlı Bayrağı (Türk Bayrağı)

Osmanlı Bayrağı, Türkiye'ye İade Edildi Haberi

Yukarıdaki iki farklı resimde de gördüğümüz, biri Türk bayraklarının olduğu 1914 yılına ait bir fotoğraf, diğeri de 1918 yılında Şam'da alınmış Türk Bayrağı'nın olduğu fotoğraf. Bu 2 fotoğrafa baktığımızda da bu 2 fotoğrafta da gördüğümüz bayraklar, hilâlli ve 5 köşeli yıldızlı Osmanlı Bayrağı (Türk Bayrağı). Yani şimdiki Türk Bayrağı'nın aynısı olan bayrak. Türkiye'nin bayrağı, Türk Bayrağı, Osmanlı Devleti'nden Türkiye Cumhuriyeti'ne değişmemiştir. Osmanlı'da kullanmakta olduğumuz hilâlli ve 5 köşeli yıldızlı bayrağımızı yeni kurduğumuz devletimiz olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde de kullanmaya devam ettik.

Peki bu ne? Osmanlı Devleti'nden devraldığımız bayrak diye bize yutturulmaya çalışılan hilâlli ve 8 köşeli yıldızlı bu bayrak ne?!

Ah ah, Müslüman Türk Milleti'ni bazen ne yalanlarla kandırdılar bazen de ne yalanlarla kandırmaya çalıştılar ama kandıramadılar CHP ve CHP Zihniyeti! Atmadıkları iftira, söylemedikleri yalan, yapmadıkları kara propaganda kalmadı bu; yalancı, müfteri ve kara propagandacı CHP'nin ve CHP Zihniyeti'nin! Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne yapmadıkları kötülük kalmadı yatacak yeri olmayan CHP'nin ve CHP Zihniyeti'nin!

Konu Cihannur tarafından (11-16-2014 Saat 20:00 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla