Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-26-2014, 21:36   #7
Kullanıcı Adı
zülcenaheyn
Korku var derken nefret yoktur demiyorum. Ayrıca korku var derken bir kesim için var bir kesim için de yok demiyorum. Açıkçası kendi kesimini koruyacağım derken karşı kesimin görmemezliğe gelinmesinden sıkıldım. Yarın CHP iktidar olduğunda eğer bazı özgürlükleri engelleyebilme imkanı olursa bu 12 senedir iktidar olan AKPnin suçu olacaktır çünkü sen hukuku oturtmadıkça ve iktidarı daha da güçlendirdikçe yarın kim iktidar olursa o iktidarın karşıt kültüründeki insanlar tehlike altına girecektir.

Sizin yazdıklarınızı reddetmiyorum, bunlar benim de hep söylediğim ve desteklediğim şeylerdi zaten ama burada bambaşka bir şeye vurgu yapıyorum.

12-13 yıl oldu AKP iktidar olalı ve AB hedefi ne oldu acaba?

AB neden kimsenin işine gelmiyor söyliyeyim çünkü AB sorumluluk yüklüyor, insan haklarından dem vuruyor.

Kemalizm'in işine gelmiyor çünkü 1930 tarzı Ulusalcı Faşizm unsurlarını kaldırın diyor. Her yerde Atatürk olmaz.

İslamcıların işine eskiden geliyordu tesettür ve din eğitimi hürriyeti konusunda ama şimdi iktidar elde olunca tahakküm kurma hedefi ile AB çelişiyor. Başta Cemaatle olan ittifak da işine geliyordu AKPnin tıpkı AB söylemlerinin eskiden işine gelmesi gibi.

Ama şimdi işine gelmiyor...

Zaten liberal demokratların muhalefeti bu gerçekten sonra başladı. Erdoğan, ABden uzaklaştı.

AB eşitlik ve özgürlük temeli olan bir yapı fakat ABden uzaklaşan iktidarın Kafasında kendi tahakkümü altındaki sözde bir Eşitlik var yani abi-kardeş eşitliği gibi.

Laik ve demokratik bir devlet reisinin ulu orta kadın erkek eşitliği, içki ayran, vapura binen kızlar, vs. gibi konulara girmesi rahatsız edici ve gereksiz. Arkadaş çevrende istediğini konuş ama bir makam mevki sembol olarak kürsüde konuşurken halkı kışkırtma, halkın bir kesimi ile ters düşme, ezme, aşağılama.

Konu Cihannur tarafından (11-26-2014 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret.
zülcenaheyn isimli Üye şimdilik offline konumundadır