Merhaba öncelikle tam bir AKP'li cevabı oldu,efendim 17 gün sonra 2015 yılına gelmiş olacağız biz hala Osmanlıca gibi derslerle uğraşırken Dünya ilerlemekte ayrıca o sevmediğiniz Dünyanın en çok bilime önem veren ülkelerinden biri olan İsrail bile geleceğe dönük yatırım yaparken Türkiye bölge gücü olmaya aday bir ülke kendi kendine neden baltalamaktadır anlamıyorum.Demem odur ki siz hala geçmişe bakabilirsiniz ama bu ülkenin çocuklarının java,c++ derslerine ihtiyacı var.Ya da dünyayı ve bilimi anlayabilecekleri bir yabancı dile ihtiyaçları var.Mühendis olmak ideali taşıyan bir çocuğa hükümet Coğrafya dersi vermeyi kesmeli.
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı
Eğitim sistemimizin mevcut müfredatı hakında yeterli bilgim yok. Bu sebeple yorumunuzunu onaylayabilecek ya da reddedebilecek durumda değilim. Ama şunu söylemek istiyorum: AK Parti'nin çocukları dünyanın en saçma eğitim sistemine soktuğunu iddia ediyorsunuz. Peki öyleyse lütfen şu soruma cevap verin: Bugünden 12 yıl kadar önce, AK Parti iktidara gelmeden önce Türkiye'nin eğitim sistemi sizce çok mu iyiydi? 1990'lı yıllarda iktidarda bulunmuş olan hükümetlerin müfredatları çok mu iyiydi de AK Parti iktidara geldi de onların müfredatlarını kötüleştirdi? Eğitim sisteminde eksiklikler olabilir; ama 2002 öncesine göre daha iyi durumdayızdır diye umuyorum. Çünkü Milli Eğitim Bakanlığı'nda Hüseyin Çelik, Nabi Avcı gibi değerli siyasetçiler görev yaptılar ve Nabi Avcı bakanımız elan görevinin başındadır.
|