Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-13-2015, 15:21   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu ifadeleriniz geçerli mazeret değildir.Madem öyle, o zina yasasında ki maddeler unutulmuşsa koskoca AKP teşkilatı ve onun milletvekilleri olarak ayakta mı uyuyorlar*Niye üzerine gitmek istemediler?Madem öyle,AKP teşkilatları niye bu yasanın konulması için hatırlatma ihtiyacı duymadı?Siz ve sizler niye hatırlatmadınız.Niye uyarıcı dilekçeler göndermediniz?Onlar kimlerden korktular?İyice anladık ki, bu gerçekten de tam teslimiyet ve acizlik olmuş.Kusuruma bakmayın sizlerin haline acıyoruz..

Biz sizin dostunuz.Dost, acı söyler ama doğru söyler!..Şahsiyetli iç ve dış politikalar olmadıkça bu gavurlar bizi adam yerine almayacaklardır.Şunu iyi bilin ki düşmanın niyetini biliyorsanız zafer sizindir.

AB, ülkeleri bize asırlardır düşmandır.Onların içyüzlerini kesinlikle bilmekteyiz.Onlara şirin görünmek için kendimizi ateşe atamayız.Esasen onlar bize yalvarmalıdırlar.Bizimde onlara karşı dayatacağımız şartlar, kriterler olmalıdır.Varsa eğer, onu bir zahmet bize açıklayınız.

Rahmetli Erbakan'ın D-8, D-60 ve D- 160 dev projeleri sırf ABD ve AB'ye karşı alternatif bir proje idi.Lakin AKP hükümeti onu rafa kaldırdı.Eğer o işlevine devam etseydi bugün Gavurlar aleminin ödleri patlayacaktı.Lider ülke biz olacaktık.Bunu AKP hiç anlayamadı.Halen de onlarla çelik çomak oyunu oynaşıyorlar.Usta, uzun adam dünya lideri böyle mi olur?.

Muhterem kardeşim, gerçekten gülünç duruma düşüyorsunuz.Sizler her fırsatta; "biz Osmanlı'nın vârisleriyiz." derken böyle mi gavurlara teslim olunur? AB'ye tam üyelikte boyun eğmelerle ahlaken ve hukuken onlara niye tavizler veriliyor ki?Kur'an'da, Allah'ın gavurlar hakkında ikaz edici mesajları var.Birazda Kur'an'a danışsanıza!...İstiyorsanız eğer,bunları burada hemen sıralayayım mı şimdi?

AB, bir hırıstiyan haçlı ordusudur.Onların potasında eriyip gitmek mi istiyorsunuz?Lider ülke Türkiye olmak için niye çaba harcamıyorsunuz?.GAVURLARA UŞAK, İŞÇİ KUL KÖLE OLACAK BİR DEVLET OLMAK MI İSTİYORSUNUZ?.

Eğer sen bu AKP teşkilatı içindeysen,bu eksiklik ve hataları yüzlerine vurun.Biz vuruyoruz ama tınmıyorlar ki?Parti tabanı, tavanından daha üstün sayılır.Partileri ayakta tutan tavan değil, tabandır.Yani alt yapılardır.Onlar olmasa baştakilerin eli kolu bağlanmış olurlar.Biraz haksızlıklara göz yumarsanız şamar oğlanı gibi olursunuz.Partinizin içinde böyle olumsuzluklar varsa onlara hatırlatın, çekinmeyin onlardan...

Bak ben yeri geldiğinde Kamalak'ı da eleştirebiliyorum.Eğer bir kimsenin hatasını söylemezseniz o kişi her yaptıklarını doğru yapıyorum zannedecektir.Bu imajları artık yıkmaya çalışın...Ezbere teşkilatçılık olmaz.Sorgulamasını bilmezseniz kendinizi maşa olarak kullanılmaktan kurtaramazsınız.

Bak ben 32 yıllık siyasi tecrübelerime dayanarak sana bunları tavsiye ediyorum.Bu sözlerim tüm arkadaşlar için de geçerlidir.Burada particilik değil, ülke meselesini konuşuyoruz.Bizim için en önemlisi parti değil, ülke meselesi olmalıdır...
Ortada gülünçlük bir durum ya da acınacak bir durum yok. Avrupa Birliği'ne karşı olabilirsin ki ben de karşıyım; ama bir birliğe üye olunmak istiyorsa o birliğin kurallarına uyulmalıdır.

AK Parti'nin hatalarını söylemekten ve yanlış bulduğum konularda itirazlarımı dile getirmekten çekinmiyorum ki kardeşim. Aç bak AK Parti Forum'da yazdıklarımı bu söylediğimin misallerini göreceksindir. Mesela başkanlık sistemi konusu... Başkanlık sistemine karşı olduğum ve o sisteminin Türkiye'ye faydadan çok zarar getireceğini düşündüğüm minvalinde yazdığım çok yorumlarım vardır.

D-8 meselesine gelince... D-8 devam ediyor, rafa kaldırılmış değil. Devam ediyor devam etmesine de bu İran'la daha ne kadar daha devam eder bilemiyorum. İran, Ortadoğu'da Şii yayılmacılığı politikası izliyor. Suriye'de halk Nusayri Diktatörlükten kurtulmak için kıyama kalktığında, Şii İran, Rusya'nın da desteğiyle Suriye'deki Müslüman halkın kıyamını bastırmak için Suriye'nin Nusayri Diktatörlüğünü destekledi ve hâlâ da desteklemeye devam ediyor. Şii İran, Ortadoğu'daki Şii yayılmacılığı politikasını sürdürmek için Suriye'de yüz binlerce Müslümanın kanına girerek onların öldürülmelerinin ortağı ve destekçisi oldu. Allah'ın gazabı, Şii İran'ın ve Rusya'nın üzerine olsun.

İran, Suriye'deki % 10 civarındaki Nusayri azınlığı iktidarda tutmak için Ortadoğu'da Şii-Sünni çatışmalarının temelini attı. Şii İran'ın melanetlikleri sadece Suriye'de değil başka Ortadoğu ülkelerinde de devam etmektedir. İran destekli Şii Husi teröristleri, Yemen'de darbe yaparak Şii azınlık olarak yönetimi ele geçirdiler; tıpkı Nusayri azınlığın Suriye'de darbe yaparak Suriye'nin Ergenekon Terör Örgütü olan Esed Ailesi'ni başa geçirdiği gibi...

İran, Sasani gâvurluğu yapmak için İslam'a ve Müslümanlara saldırılarından vazgeçmiyor. Sasani İran; gerçekte Sasani milliyetçiliği, Fars milliyetçiliği olan bidatçi bozuk anlayış Şiiliği yaymak için İslam'a ve Müslümanlara saldırıyor. Batının gâvurluğuna karşı olduğumuz kadar İran'ın Sasani gâvurluğuna da karşı olmalıyız. Hz. Ömer'in halifeliğinde İslam orduları İran'ı fethederek Sasani gâvurluğunu ortadan kaldırdılar Allah'a şükürler olsun. İran, Sasani gâvurluğunu sürdürmek için Şiilik kılıfı altında İslam'a ve Müslümanlara saldırıyor. Allah'ın gazabı, İran'ın üzerine olsun ve Allah, Şiiliğin yok olarak İslam âlemindeki Şiilik fitnesinin artık son bulmasını nasip etsin. Amin.

Konu Cihannur tarafından (02-13-2015 Saat 15:36 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla