Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-17-2015, 01:05   #19
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Anlaşıldı.Artık birbirimizi ikna edemiyoruz.İnatlaşmanında bir faydası yok..Ben artık son sözü söyleyip daha da bir şeyler yazmayacağım..

Tayyip Bey bir zamanlar "İMF'YE BORCUMUZ KALMADI ARTIK BİZ ONLARA 5 MİLYAR DOLAR BORÇ VEREBİLİRİZ."demişti.Lakin, memur,emekli ve işçi maaşlarına zam yapılacağı zaman neden cimri kesiliyorlar birden?..Cömertlik bu mu?Kalkınma bu mu?Anlaşılan sen piyasaları bilmiyorsun.Herşeyi güllük gülistanlık olarak algılarsanız "memlekette bol para var, herkes zengin olmuş, zekat verecek fakir bulamıyorlar." diye algı oluşturmaya çalışırsanız bu millet bunu da yutar.İşte milletin gözünde ki bu pertek bir türlü giderilmiyor.Acı gercekler bunlardır..Diyeceklerim bu kadar.

Tartışmayı burada noktalıyorum.Dilediğini yazabilirsin.Seni sessizce takip edebilirim.

Allah'a emanet olunuz.

Esselamü aleyküm...

Her şey güllük gülistanlık demiyorum; eskiye göre bariz bir iyileşmenin olduğunu ve Allah'ın izni ve inayetiyle önümüzdeki yılların bugünlere göre daha iyi olacağına inandığımı söylüyorum.

Venezuela'nın hâlihazırdaki durumuna bakalım...

Sol, Solculuk Venezuela'yı Büyük Bir Ekonomik Krize Düşürerek Batırdı

İşte
Venezuela'da durum böyle. Türkiye'de ise marketler ürünlerle dolu ve insanlar da rahatlıkla gidip alışveriş yapabiliyorlar.

Ah ah, 1-2 ay Yunanistan'da, 1-2 ay da Venezuela'da yaşayıp
oralardaki yokluğu, perişanlığı görüp Türkiye'ye gelseydiniz, AK Parti'nin iktidarı boyunca ülkemize ve milletimize yapmış olduğu olağanüstü ve muhteşem hizmetlerini hakkıyla takdir ederdiniz.

Bilmukabele ve aleykümselam.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla