02-19-2015, 17:41
|
|
|
Alıntı:
eyyubii Nickli Üyeden Alıntı
Hala ihtimallerden bahsediyorsun sonrada delilin olmadığı halde lanet ediyorsun.
1.5 yıldır her türlü imkan elinde olan devlet, paralel dediğiniz bu sanal görüşe 1 tane delil bulamamıştır.
bakın hala ihtimal, olasılık ... bunlardan bahsediyorsunuz. delilini göster..yok..!
hırsızları savunarak bana din dersi veriyorsun.
biz sadece Allah a tapıyoruz, kişilere değil.
Gülen in yanlışlarını tartışabiliriz. Alimlerin hatalarını tartışabiliriz. istediğiniz gibi.
ama size göre akp hiç hata yapmamıştır. abilerinizin 1 tane hatası yoktur.
1 tane hatasını söylesek haşhaşi diyorsunuz.
Susan kazanmıştır. Susuyorum. nokta..dahada yazmıyacağım.
|
Hırsızları savunduğum sözünüz iftiradır. Hırsızları savunduğum falan yok. 1 tane bile delil yok diyorsunuz ama Paralel Yapı faaliyetlerinden dolayı çok sayıda insan hapse girdi. 1 tane bile delil yoksa bu kadar çok sayıda insan nasıl cezaevine gönderilebilir? Demek ki deliller var. O delillerin ne kadar doğru olduğuna ve ne ölçüde suç içerip içermediklerine bağımsız mahkemeler karar verecekler.
AK Parti'nin AK Partili yöneticilerin hataları yoktur dediğimizi nereden uyduruyorsunuz anlamıyorum ki! Yok böyle bir şey! AK Parti Forum'da AK Parti'nin de bazı AK Partili yetkililerin de hatalı bulduğum uygulamalarını, sözlerini, davranışlarını eleştirdiğim olmuştur, yine eleştiririm.
İhtimallerden bahsetmem hakkaniyetimin açık delillerinden biridir. Uygunsuz görüntüleri servis edilen bazı MHP'liler hakkında daha önceden dinleme kararları alınmış olması ve olayın büyük çaplı polisiye bir olay olması bu işi Şantajcı Montajcı Haramzade Paralellerin yapmış olabileceklerine dair bize çok kuvvetli argümanlar veriyor. % 90'ın üzerinde ihitmalle hem Deniz Baykal'ın uygunsuz görüntülerini hem de 10 civarında MHP'li üst düzey yöneticinin uygunsuz görüntülerini bu hain Paraleller çekmişlerdir. Eğer hakkaniyete dikkat etmeseydim, ortada daha önceden alınmış olan dinleme kayıtları olduğu ve bu işlerin polisiye işler oldukları için Deniz Baykal'ın ve MHP'lilerin uygunsuz görüntülerini kesin olarak Şantajcı Montajcı Haramzade Paraleller çekmişler derdim. Düşük bir ihtimal de olsa Deniz Baykal'ın ve MHP'lilerin görüntülerini Paraleller dışında başka kişilerin çekmiş olabileceği ihtimailini de göz önünde bulundurarak ihtiyatlı yazıyorum.
Konu Cihannur tarafından (02-19-2015 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir..
|
|
|