06-22-2015, 06:18
|
|
|
Alıntı:
Isikveren Nickli Üyeden Alıntı
sizlerde boş boş çene yarıştıracagınıza
tekrar osmanlı gibi güçlü olmak için ne gerekiyorsa yapmak yerine
burada millete yok tayyip şöyleymiş yok böyleymiş diye laf yetiştiriyorsunuz
elbette müslümanlar tekrar osmanlı gibi hatta osmanlıdan dahada güçlü olacak
bu tayyıp beylede olur tayyıpsızde olur
ama kesin olan olmasıdır
katkıda bulunacagınıza, devamlı karşı gel, gerekiyorsa düşmanla aynı safta yer al
sizler nasıl ınsansınız yahu
sizin gözünüzmü kör
bu girmiş ve kayıtlı olmuş oldugunuz board bir ak partı boardu
sizler en iyisini chp mhp yok yok en iyisini hdp borduna üye olun
onlarla çok iyi anlaşacagıza inanıyorum
çünkü aynı düşünüyorsunuz birbirinize çok beziyorsunuz
|
Demokrasi ve laik yollarla güçlü Osmanlı devleti gibi devlet kurmamız mümkün görülmüyor.Çünkü yasalarımız laçka ve gavurlardan kakalanma bir anayasa olduğundan sittin sene boşuna beklemiş oluruz.Bir kere, halkımız topyekün yeniden gerçek İslam'a dönecek ve hilafeti geri getirecek bir altyapıya sahip olması lazımdır ki, bu bile şimdilik mümkün görülmüyor.Hilafet devleti tekbaşına kurulmaz.Diğer İslam devletlerinin bir araya gelip onlarında tasdiklerini alarak bu yola başvurulmasıyla mümkün olur.Hilafeti krallık veya sultanlıkla birbirine karıştırmayalım..Hilafet gelince krallık ve sultanlık yok olur.Osmanlı devleti hilafeti ele almadan evvel sultanlıkla yönetiliyordu.Taa ki cumhuriyetin kurulmasına kadar hilafetle birlikte yürütülüyordu.Hilafet, babadan oğula geçmez, buna haiz her müslüman bir erkeğin üzerinde ki vasıfları olursa ona biat edilir ve tüm İslam ülkelerine ilan edilir..Hilafet devletinin kurulması demokratik seçimlerle olmaz.İslam alimlerinin bir araya gelerek ve de bir şura oluşturularak uzun müzakereler neticesinde ilan edilir.Hilafet ilan edilince tüm tağuti sistemler ortadan kalkmış olur.Hele de siyonizm, demokrasi, kapitalizm ve laiklik çöpe atılır.
İşte size en kolay ve basit bir yol ile güçlü bir Osmanlı devleti kurabilmEmiz nasıl olurmuş kısaca anlatmış oldum.Bunun başka bir alternatifi yoktur.Size göre, başka alternatif varsa onu da anlatın ki cevabını vereyim.
Bekliyorum...
|
|
|