Alıntı:
ALtindaL Nickli Üyeden Alıntı
Tipik sıradan bir chpli seçmen gibi bana yorum yapacağına , mantıklı bir sekilde yukarda yazdığım maddeleri okurdun?
Ama emınım kı yazdığım konuyu okumadan direkt ezbere laf atmak sadece düşünme algısı olmayan kısılere mahsustur..
Asgari ücretliler suan ki maaşlarından memnun mu?
Adam akıllı bir eğitim sistemimiz var mi?
Saglıklı bir tarim ,hayvancılık politikamız var mı?
Adam akıllı bır ekonomi politikan olmadığı için dolar üzerinden ekonomiye zarar veriyorlar?
Mulakatlarda torpilin kralı yasanirken
Ulkede sürekli terörist bir eylem yapılırken ,
Anayasa calısması yapmak , mantıklı bir sey degildir
|
1) Asgari ücret devletin cebinden verdiği bir şey mi? Şuanki ücretten zaten çoğu memnun ama değilse de; devlet 2000 ₺ yapıyorum dese ne olacak? İşverenler isyan etmeyecek mi?
2)Eğitim sistemimize cumhuriyet kurulduktan sonra ne kadar gereksiz şey varsa (evrim teorisi, ateist filozofların düşünceleri vs.) doldurulmuş sizin iktidar olduğunuz zamanlarda. Bu enkaz sistemi toparlayabilmek kolay mı? Ama son müfredat değişikliği çok güzel oldu, inşallah devamı gelecek ve hem islama hem bilime uygun daha düzgün bir sistem oturtulacak.
3) Çiftçiler sabah akşam hükümete dua ediyor çok büyük kolaylıklar sağladı diye neyden bahsettiğini anlamadım?
4) Ekonomi üzerinden darbe girişimi yapılıyor ve anca siz gibi cahiller bu konuda hükümeti kötüler.
5) Torpil derken? Bi kanıt göstersene yalancı herif. Bıktık artık be iftiralarınızdan.
6) Al işte. Tam bir CHP'li kafası... Tabi devletimiz fazla büyüdü, dışa bağımlılığını azalttı ve çok yanlış yaptı. Batının her dediğini yapmalıydı. Onlar nasıl istiyorsa öyle yönetmeliydi ülkeyi. Terör falan olmazdı, çok yanlış yaptı çok... (!)