Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-25-2017, 19:13   #8
Kullanıcı Adı
ALtindaL
Alıntı:
Nibelungen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tipik sıradan bir CHP seçmeni olan sensin, daha fazla uzatma sizlere çok alıştık. Böyle "Ak partiliyim hayır diyeceğim" MHP'liyim hayır diyeceğim" diye insanları kandırmaya çalışıyorsunuz ama karşınızdaki insanlar siz gibi cahil, saf değil; bi anlayamadınız. Kendimi bildim bileli de Ak Partiliyim. Ve bizden en fazla %2 - %3 falan Hayır çıkabilir. Bak en fazla diyorum çünkü o kadar da çıkmayacak diye düşünüyorum. Totalde ise %60'ı geçer Evet oranı.
1: Suan ki asgari ücretle calısan vatandaslarımızın hic biri aldıgı maaştan memnun degil?
Eger tek bir vatandasımız aldıgı maaştan memnun ise Turk vatandaslıgından cıkıp İsrail vatandası olurum
Sen Nerde yasıyorsun? Galıba Turkıyede yasamadıgın belli, o kadar kendinden emin seyler yazıyorsun ki,
Hukumet gitsin herhangi bir fabrikada asgari ucretle calısan kisilere bagimsiz bir sirket tarafından
anket yapsın? Acaba işciler aldıgı ucretten memnun mu? Hukumetin bunu yapabilecek cesareti var mı ?

2:Hukumet suan istese asgari ucreti ''patronlara yansıtmadan'' 1700 tl yapar
( Bir iktisatcı olarak bunu soyluyorum , kendim ekonomistim bununla ilgili projem var ,
hukumet isterse veririm)

3: Egitim sisteminin gayet guzel oldugunu soyluyorsun? Sen ne mezunusun?
10 yıl icinde 5 Meb bakanı degisti
Egitimle ilgili saglıklı bir sistem konulmadı
Kimya muhendisi adliyede katiplik yapiyor , ziraat muhendiside cagri merkezinde calisiyor ? Bu ulkede
yeni mezun genclerin kacı iş bulabiliyor ? universitelerde ilk 20'nin icine giren basarili ogrenciler
suan nerde? diye sor bi M.e.b bakanına Genc beyinlerimiz nerde ? diye

4: Suan durumundan memnun olan tek bir ciftci goster bana?
Tarlada ciftci urettigi urunu 200 kurusa satar , pazar 2 tl'ye satılır?
Uretici para kazanamazken , aracılar ve komisyoncular para kazanıyor?
Bunun önune gecebilmek icin bir proje hazırladım , hukumet isterse verebilirim?

5: Doların yukselecegini Trumpun baskan secildigi andan itibaren hukumetin bilmesine ragmen
neden gerekli onlemleri almadı ? 2 aylık bır zaman dilimi icinden merkez bankası neden onceden
planlama yada savunma mekanizmasi gelistirmedi? Bunu bir ekonomist olarak soruyorum ?

6: Sen bugune kadar kac kez mulakata girdin? Acaba hayatinda hic mulakata girdin mi?
Yada mulakatın ne oldugunu biliyormusun?
Kaymakamlık mulakatından tut , idare hakimligine kadar dönen torpil olayını bizzat sahidi oldum
Simdi ben kendi gözümle gordugum seye mi ? inanim yoksa ''TORPİL YOK '' diyen sana mı?

Recep T. Erdogandan sonra bu muazzam guce chp yada fetoculer sahip olursa o zaman bu ulkede ic savas cikar cunku baskanlik sistemindeki guce her kim sahip olursa ulkede sinirsiz bir guce sahip olur kotu niyetli kisilerin eline gecmemesi icin hayir diyorum umarim biraz dusunursun?

Kendimle ilgili bilgiler verim sana
Önlisans : İktisat
Lisans : Kamu yönetimi mezunuyum

2010'dan beridir Ak parti uyesiyim , burdan tanıdıgın bir Ak partili yonetici varsa Tc kimlik numaramı
verip parti künyeme bakabilir? Cesaretin var mi ?
Ekonomist olan adama ekonomi dersi veriyon
Kamu yonetimi bitirmis adama siyaset dersi veriyorsun
Ak Partili oldugu halde , chp damgası vuruyon?
Kendimle ilgili bilgilerim bunlar...

Simdi beni yalancılıkla sahtekarlıkla suclayan vatandas eger 2 gram cesaretin varsa?
Suan herhangi bir Ak partili yonetici arkadastan benle ilgili bilgi istersin?
Bilmedigin konularda da nutuk atma , karsında cahil , tahsilsiz bir adam yok
Hukumetin yaptigi yanlıs politikaları savunacak kadar aciz degiliz ,
Daha düne yakın Fetoculerle ilgili soyledigim seylere itibar etmeyen ak partili yoneticiler
bugun ''Kandırıldık'' diyorlar?
Kısacası burda cok bilmişlik edeceğine ? Yazdıgım seyleri araştır Ak partinin yanlış politikalarını sen ben elestırmezsek kim elestırcek?

Konu ALtindaL tarafından (01-25-2017 Saat 19:42 ) değiştirilmiştir..
ALtindaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla