Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2018, 08:41   #77
Kullanıcı Adı
murataltug1985
SIZIN DE BÖYLE TAKIPÇILERINIZ YOK MÜ?

*Kaç takipçin var?” diye sordum, sosyal medya fenomenine bir Çok” dedi, şu cevabı verdim Benim senin kadar takipçim yok. sekiz tane.takipçim var diyerek saymaya başladım Birinci ve en büyük takipçim Allah’tır. Uykuda bile takip eder O’ndan gizli kalmak mümkün değildir. O yazmadan takipçilerin kalem oynatamaz. İyi hareketimde gönlüme genişlik verir, yanlışda ise göğüsümü daraltır doğruyu ve yanlışı O’nun sayesinde anlarım. Elhamdülillah Sonraki takipçim Kirameyn Katipleri’dir. İyi kötü, hayır veya şerri anında kayda geçerler. Alim unutur kalem unutmaz deyip yazmaya devam ederler.*Dördüncü takipçim şeytandır. takipçilerin en tehlikelisidir. Şerdir. Allar pullar, acuzeyi dilber, zehiri ab-ı hayat gösterir. Tuzakları örümcek ağı gibi zayıf olsa da, insanı çok rahat kandıran müthiş bir yeteneğe sahiptir. Beşinci takipçim nefsimdir. boynu bükük, masum yüzlü bir dilenciye benzer. Aç gözlüdür, doymak bilmez. Gözleri fellik fellik arayış içindedir. Her şeyin hakkı” olduğunu söyler . Dırdırından kurtulamam Sadece açlıkla terbiye ederim onu. Dizginlerini bırakıversem beni uçurumdan yuvarlar da “Tüh, adamcağıza yazık oldu!” bile demez. Şeytandan sonraki en yaman takipçimdir

*Altıncı sıradaki takipçim rızkımdır.vefasızlığını görmedim ama ben vefasız ve nankörüm, onu değersiz ve küçük görürüm. Başkalarının rızkı bana tatlı gelir Devamlı onun peşinden koşarım rızkım ise ben senin peşinden koşarken ne diye benimle inatlaşır. Başkasının rızkına göz dikersin Kimbilir belki de haklıdır. yedinci takipçim de belalarımdır. Günahlarımdır Doğduğumdan beri hiç yalnız bırakmadılar rüzgar gibi okşar geçerler, hatırlatırlar kendilerine lütfunda kahrına hoş mevlam diyerek misafir ederim onlar tanrı misafiridir her gelen bela mutlaka hayır bırakır onlar gicince eyvah derim gittiler ve ben onları ağırlayıp misafir edemedim der pişman olurum ama iş işten geçmiştir
*Sekizinci ve son takipçim ölümdür. Trafik ve iş kazaları, kalp spazmı, nefes yetmezliği, doğal afetler, savaş ve terör onun bahanelerdendir. Ben unutsam o beni unutmaz, ensemde dolaşır bir tane daha takipçim var mezarlıkta sonra benimle kalacak olan salih amellerimdir “Benim gerçek dostum bunlardır..” Herkese selam ve muhabbetler. Kalın sağlıcakla...!
murataltug1985 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla