Kaynak nurkale.com
Zulüm Altındaki Müslümanlar için Dua Edelim...
*Ya Rab'bi! verdiğimiz sözden nice hayatlar, geçti
kıyametie kadar yaşayacak Kur'anınla anımsattın
Sağırdık duymadık kördük göremedik...*
Allahumme mağfirli...Allahumme mağfirli...
Yalnız Sana kul ve Resül(s.a.v.)'üne ümmetiz
Bizler Muhammedi bir ümmet İbrahimi bir milletiz gözlerimizi yumduk modern çöplükte kaybolduk müslüman kardeşliğine yeminler ederken,
ümmet olmayı başaramadık yenildik pişmanız
zilletin farkına vardığımız her gece teheccüdünde filistin kardeşliğinde kudüs kardeşliğinde muhammedî kardeşlikte buluşmayı diliyoruz. Ümmetin dağılmışlığını, zalimlerin zulmünü,
kolu bacağı kopmuş gazze müslümanlarını ve yetimlerimizi sana şikayet ediyoruz. Sen dualara icabet eden Allah'sın...Sen el-Mucib'sin...Ya Rab'bi! Sen dünya kardeşliğini başaramamış ama Filistin kardeşliğini başarmayı umut eden ve teheccüdünde uyanan yüreklerin dillerindeki duaları kabul eyle...Allahumme amin....
*Kardeşlerim...Rahmet ayı olan Ramazan-ı Şerif için Rasulullah s.a.v. efendimiz, “O, ümmetimin Ayıdır” buyurdular...O ümmetki, birbirlerine dua ederse kabul olur...dedi Rasulullah s.a.v.*Müslümanla alakayı kesmek onun kanını dökmek gibidir buyurdu Kardeşlerim Yeryüzündeki aç, sefil, zulüm altInda inleyen, kimsesiz ve Yetim kardeşlerimiz icin hep birlikte dua edelim...Onları unutmayalım...Dualarımızla yanlarında olalım...
Ey zayıfların yardımcısı,*
Ey fakirlerin hazinesi,
Ey gariplerin sahibi,
Ey dostların yardımcısı,
Ey düşmanların kahredicisi,
Ey gökleri yükselten,
Ey belaları kaldıran,
Ey dostların can yoldaşı,
Ey takvâ sahiplerinin sevgilisi,
Ey zenginlerin ma’budu”
Alem-i İs lâm’a bferec ver, saadet ve necat ver!
*Yarabbi müslümanlara ve mazlumlara yardım et...
Sakın Allah´ı zalim zulümünden habersiz sanma.
O sadece onlara gözlerin dehşetle dikilip kalacağı ve korkudan dışarı fırlayacağı bir güne kadar zaman tanımaktadır(İbrahim suresi)Allah'ım israilin yeryüzündeki nimetlerini daralt dünya onlara dar gelsin...amin..Allahu veliyullezine amenu yuhricinehum minezzulamati ila nur.AMİN AMİN AMİN ECMAİN.YA RAB Ümmet-i Muhammede - zulmeden zalimleri ıslah eyle. Islahları mümkün değilse EL-KAHHAR ism-i celilinle kahr-u perişan eyle...Masumları katleden çocuk katillerini sen yaşatma Allah'ım katliamlarda hayatını yitiren kardeşlerimize rahmet eyle! Yaralanan kardeşlerimize acil şifalar ihsan eyle!
*Müslüman ülkelerin uyanmasını Kur’an’a sarılmasını yekvücut olmasını nasip eyle.
ALEM-İ İSLAMA BİRLİK OLMAYI NASİP EYLE. ORDULARIMIZI KARADA DENİZDE VE HAVADA MANSUR VE MUZAFFER EYLE. Müslüman kardeşliğini güçlendir, şeytanca yakılan fitne ateşlerini söndür Birbirinin derdiyle dertlenen Müslümanlardan eyle . Mısır’da, Doğu Türkistan’da, Filistin’de, Arakan’da, Suriye’de, Çeçenistan’da, Afganistan’da, Burma’da ve sayamadığımız diyarlarda “Rabbim Allah’tır dedikleri için dövülen, sövülen, tecavüz edilen, yakılan, esaret altında inleyen kardeşlerimize yardım eyle Ülkemizde şer odaklarına ve teröre fırsat verme! Kan emici Teröristlerin sonu eyle bu duamızı
*YA RAB! Anarşiyle kardeşi kardeşe düşman edenleri sana havale ediyoruz.Ezanlarımızı dindirtme! Bayraklarımızı indirtme YA İLAHİ Habibinin sancağı altında birleşen ehl-i cenneti dünyada da birleştir ümmet-i Muhammedi.
Biz istemesini bilemiyoruz YA RAB! Habibin neyi istediyse onu istiyor sana hangi konuda sığındıysa o konuda senden yardım bekliyoruz Ümmetin halini görensin. Dindir YA RABBİ zulmü! Kan ağlayan masumlara yardım eyle.YA RAB! "Ellerimizi açtık sana yalvarıyoruz. Ne olur ellerimizi boş çevirme! Âmin Âmin Âmin Allah'ım dünyada müslümanlara zulüm eden ne kadar millet var ise yeryüzündeki nimetlerini daralt dünya onlara dar gelsin...amin*Ya Rabb! Şikâyet etmeye geldim; bizi bölenleri Sen her şeyi bilensin, Sen yalnız kendisine kul olunansın, ben yalnız Sana kulum zordan geçiyoruz Düşmanlar sardı etrafımızı gözlerimizi bağladı. . Bizi bize düşman ettiler bizi bize kırdırdılar.ALLAH’ım, aç gözlerimizi, basiret ver bize.Düşmanı dost, görmeyelim..Tek yumruk olalım küffara ve zulümata karşı.tefrikaya düşmeyelim.İtidalli bir hal nasip et.Bizleri Kur’an ve Sünnetde birleştir. Kardeş kanına izin verme. buyuruyorsun ki, ümmetiniz tek bir ümmettir.” Ümmetimizi parçalanmışlıktan kurtar ve Saadet Asrı’ndaki gibi tek parça haline getir. kurşunla kaynatılmış bir bina gibi olalım.Şüphesiz ki Sen, işiten dualara icabet edensin...AMİN
|