Alıntı:
ak61 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam neyi delillendireyim?
Penguenlerin eşcinsel davranışlarını dünya üzerindeki herkes biliyor. Çok da yaygın diğer türlerden. İnternette bununla ilgili 100'lerce haber bulabilirsiniz.
(1000 sanıyordum 1500 imiş. 1500'den fazla türün eşcinsel eğilim göstermesi)
|
Alıntı:
ak61 Nickli Üyeden Alıntı
Faiz yasaklanamaz, faiz ile iş yapanla muhabbeti ilişkiyi kesebilirsiniz. Kişinin biri ben faiz istiyorum derse ister. Sizin faiz istememe özgürlüğünüz gibi onun da faiz isteme özgürlüğü var. Sonuçta enflasyon diye bir kavram var.
İnsanların davranış ve tercihleri ne kadar serbestleşirse, o derece test etme imkanı bulur ve en sonunda doğruya yönelir. Doğru şudur diye baskı yapıp zorlarsan da doğrudan tamamen soğur kendi aklındaki yanlışı hayal olarak kendisi içinde bir dogma gibi besler büyütür. İnsan psikolojisi...
|
Bazıları bilimle istedikleri gibi oynuyorlar. Bazıları tarafından insanlara eşcinsel eğilim olarak gösterilen davranışlar gerçekte başka anlam ya da anlamlar içeren davranışlar olabilir. Ayrıca şu da var ki hayvanlar arasında eşcinsel ilişki olmadığından bahsediyorum; 'eşcinsel eğilim' ise spekülatif ve farklı bir konu. Misal olarak gösterdiğin penguenler arasında erkek erkeğe ya da dişi dişiye cinsel ilişkiye girenler var mı?!
Faiz niye yasaklanamasın, bal gibi de yasaklanır! Ekonomik modelini faizsiz bir sistem üzerine kurar ve faiz alıp vermeyi yasaklarsın.
Konu Cihannur tarafından (06-07-2018 Saat 13:50 ) değiştirilmiştir..
|