Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
şehit cenazelerinden siyasi rant kokusu istismar kokusu alıyormusunuz... amerika 4000 bin askerini neyin uğruna feda etti.. acaba ordada bizimki gibi tüm kanalların ilk haberi olarak mı çıkıyor asker cenazeleri, yada sokaklara milyonlarmı akıyor ellerinde bayraklar... çok merak ediyorum abd halkının asker cenazelerine tepkisi nasıl
|
Turk mılletı olarak duygulurı ıstısmara acık bır toplumuz...duygusal dusunuyoruz cagu zaman...ve sehıtlerımız bu dogrultuda kullanılıyor...reytıng malzemesı oluyor..jonathan749 bundan bende cok sıkayetcıyım...ve halk galyana getırılmeye calısılıyor...asıl ıstenende bu ıste..bır tasla ıkı kus..hem reytıng hem ayaklanma...bunlar cok cırkın oyunlar..ama abd konusunda bısey bılmıyorum ama sanmıyorumkı bızımkıler kadar duygusal dusunsunler..kaldıkı onlar bu ısten para alıyor..bız yuregımızı koyuyoruz...
|
Katılmıyorum.. ABD için memurlar savaşıyor askerler değil.. Onlar ölmek için para alıyorlar para için askerlik yapıyorlar aradaki fark bu bizde vatan için ölürüz.. onlar para için... Tabiiki hiç bir amerikanın umrunda olmaz..