Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2007, 22:58   #4
Kullanıcı Adı
mavera
Standart 4.Tartışma Konumuz : DTP // 6 KASIM SALI
Alıntı:
jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar geciktim ama yetişdim...

bence o fotoğraf pkk lıların kendi kendilerine yaptıkları fantaziden ibarettir... birileri birşeylere imza atıyor, hemde bir bez parçasının üstünde.. herşey planlanmış prıgramlanmış, hiç bir politik geçmişi olmayan 3-5 çapulcunun böyle bir zekaya sahip olacağını da düşünmeyin, zira abd tarafından doldurulmuş varlıklardır bunlar. akıl hocalığıda itina ile yapılmıştır
beni bu olayda en cok sinirlendiren taraf o imza atan bir tarafin yüce meclisin üyesi olmasidir!..yoksa kendiler celik, comak oynasin umrumda degil ama o mecliste milletvekili sifatini tasiyan birinin aponun posteri önünde o imzayi atmasini ben icime sindiremiyorum..
kesinlikle planlanmış bir hareket... burdaki amaç bu ülkede biz de söz sahibiz,yeri geldiğinde sizde bize muhtaçsınız, bak nasıl kurtardık askerleri.. der gibi tamamen kışkırtma proveke etme..
ben daha öncede yazdim..o 8 askerin teslim alinmasi, serbest birakilmasi tam bir muamma..binlerce insani katleden cani örgüt bir anda insafami geldi..
akli sira kamuoyuna mesaj gönderiyorlar..dtp de akli sira ikili oynayarak halk nezdinde itibarini yükseltmeye calisiyor ama yersek! ;)