Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Yahu Gül'ü bu kadar seviyorsunuz.Adamın geçmişini dediklerini biliyor musunuz?.Sizin gerçek demokrat yöneticileriniz az önce siteden beni attılar.Sevgilerimle..
Alıntı:
selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
a. Şimdi iktidar ile cumhurbaşkanı ayı görüşten olabilir.Fakat ileride görüş ayrılıkları olursa güç kavgası ortaya çıkabilir.
guc kavgasini onumuzde ki yillarda da insallah biz iktidarda olacagimiz icin kimse yapamaz sizden baska
Ve de sizin gibi ümmetci olacağıma nasyonal sosyalist olurum.Zamanında Almanlar boşuna katletmedi Yahudileri..
senin ne farkin ki almanlardan sen de dinini yasamaya calisani katlediyorsun psikolojik olarak,
biz ateiste, dinsize, solcuya saygiliyiz.. saygisi olmayan sizsiniz...
bizim inancimiz mevlana celaleddin i rumi den gelir, yaratilani sev yaratandan oturu
|
Belli ki Türbanı Allah'ın emri olarak görüyorsun.Bakıyorum da sokaklarda altında dar,vücudu gösteren kıyafetler üstte türban.Bumudur dini yaşamak.Elbette müslüman bir ülkede yaşıyoruz,bende müslümanım fakat bazı siyasi simgelerle dinin görevlerini karıştırmak yanlış olur.
Bir daha söyleyeyim siteden gitmedim.Atıldım fikirlerim yöneticileri rahatsız etti zahir.
|
suraya kendine yakışır bir isim ile gelsen emin ol hiç kimse seni atmaz. adı üstünde burası tartışma platformu ama arkadaşım sen biel bilmiyorsun ne olduğunu. demokrat olmak demokrasi bu mudur arkdaş. insnaları dini ile kılık kıyafeti ile yargılamak mıdır