Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
İnsanları giyim tarzları ile onları bir kalıpa ve inanış alanlarına sokmadan önce her bireyin kendi sorumlulukları dairesinde hal ve tavırlarını, iradelerini irdeleyebileçek birikim ve biligiyi kendilerine ulaştırmanın yanında aksine ,ithamlarda bulunmak etik olmadığını düşünüyorum,tabiki müstehcenliğin her kutsal evlilik dairesine vereçeği hasarların bilinçinde olmamız lazım , toplumu ayakta tutan en büyük dinamonun ahlak ve dini değerler olduğunun farkında olmamız , bu nokta da yapmamız gerekenleri bize sıralayabilir, bu tür müstehcen her taplo zihinlerin bulanmasına ve insanların elinde sahip oldukları ile mutlu olamamalarına vesile olacak kadar ehemmiyetli mesele , insanın zihnine işlenen medya ve sosyal hayatın kadın tarzları , ulaşılan kadının sanki kendi sundukları prototip de saklı bir hazine gibi yansıtmaları , aşama aşama kadın bilinçine işlenmiş durumda,bir kadına ulaşmanın kolaylığı ve uçuzluğu karşısında evlilik gibi kutsal dairleri bloke etme aşamasına kadar ulaşmış bulunuyor hatta gençlerimizi sorumluluk alma bilinçinin dışında farklı boyutlara gark etmesine en büyük etkenin müstehcenlik olduğunu düşünüyorum , insanların giyim tarzları ile kendilerine inanc yeri verme yerine , onların ne gibi sosyal bozukluklara vesile olduğunun işlenmesi bençe daha mantıklı saygılar
|
yalcin abi iyi hos yaziyorsunda..yanlis anlama su yazilari biraz daha anlasilir, biraz daha sade yazarsan bizlerde feyz aliriz abicim..
yok yazini anliyorum ama cok sayida asina olmadigimiz kelime kullandigin icin acikcasi yazilarinin okunurlugu düsüyor..
uyarmak haddime degildir benimki sadece bir tespittir abicigim ;)