Alıntı:
feyza Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar üye sayımız çok ama sorun aktif üye sayımız yok bunun nedeni nedir sizce?umduklarını bulamıyolarmı gelen üyeler? siz ilk geldiğinizde beklentileriniz neydi ve ne buldunuz? bunları anlatın ve çözümler üretelim.
|
benim ilk arayışım buraya geliş nedenim kongrem vardı 1 hafta sonra kongre için neler yapabilirim şeklinde arama motorunda arama yaptırdım ve burası çıktı karşıma. yaklaşık 7 yıldır internetin içerisinde idim ve burayı gördükten sonra geçen 7 yılıma çok üzüldüm. bana göre burada aktif çalışabilmek bilgileri paylaşarak 3 yıldır gençlik kollarında yaptıgım görevden utanç duydum. istenildiği taktirde burada daha faydalı işler yapılabileceğini düşündüm. artık sokaklarda akşam olup boş boş dolaşan genç yok. herkes internet basında buradan ak parti nin tanıtımını yapmak daha kolay. arkdaşlar samimi olalım ben sanal da 1 yıl sürekli görüşüp unuttuğum arkdaşlar çok. buradan ayrılan arkadaşlara üzüntünüzü yazıyorsunuz yorumluyorsunuz. samimiyetinize şüphem yok ancak bu üzültünün en büyük nedeni katılım sayısının çok az olması paylaşımın çok az olması