Alıntı:
jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar anca gelebildim.. kusura bakmayın. kıcaca yorumları gözden geçirdim ama somut bi eleştiri yok..
öncelikle şunu belirteyim, forum olarak siyasi bir forum olabiliriz.. gördüğüm kadarıyla genelde genç 17-25 yaş arası insanlar var.. gençlerin siyaseti sevmesi,siyasete yönlendirilmesi haberle köşe yazılarıyla bitmiyor.. siz istediğiniz kadar haber yayınlayın, makale yayınlayın hiç bir gencin ilgisini çekmeyecektir. gençlerin ilgisini çekecek, gençleri yönlendirecek başlıkların forumda kalması zorunludur bence... bunların yanında yayınlanacak siyasi konularada katılımlar mutlaka olacaktır. eğer ak parti genç bir taban kurmak istiyorsa bunları gözönünde bulundurulmalıdır, gencleri sıkıcı siyasi gündemle değil, siyasetle eğlenmeyide öğretilmelidir... forumda şu sıralar yaşanan sıkıntılarında geçici bir moda olduğunu düşünüyorum, inşallah telafi edilecektir...
|
hoşgeldin
Güzel bir konuya değinmişsin jonathan oyunlara siyasi içerik katmya ne dersiniz...Tamam oyun olsun ama siyasetten bir şeyler katsın üyelere ve ismide oyun olmasın hıı
|
hiç ülkücü genclik veya milli genclikle ilginiz oldumu? adamların aktiviteleri tamaen siyaset dışı.. ilk başta genclerin ilgisini cekecek seylerle gençleri topluyorlar,belli bir zamandan sonra yavaş yavaş ideolojileri beyinlerine aşılıyorlar.. tabi biz böyle çağ dışı yöntemler kullanarak bi yere varamayız.. demem o dur ki gencler siyaseti eğlenerek sevebilir ancak
|
ben yaşadım okulda iken 1 gece önce bir ögrencinin asli görevinin okulu oldugunu söylemişti ocak ta ki konusmacı. ertesi gün büyük bir yangın oldu okul reisimizi show yapmak için millete şirin göstermek için itfaiyenin yangın merdivenine çıkartmıştı