Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Evet, bir yönüyle, Allaha sunacağımız ibadetler arasında duadan daha güçlü bir amel yoktur. Çünkü dua, Allahın varlığına, birliğine, hazır ve nazır olduğuna inanarak sebepler üstü bir taleple Cenabı Hakka arzı halde bulunmaktır. Dua için ellerimizi açtığımızda, biliriz ki, bizim sesimizi işiten, kudret eli her şeye yetişen, bütün ihtiyaçlarımızı yerine getirmeye muktedir ve hadsiz düşmanlarımızı defetmeye kadir bir Rabbimiz var.
Fütüvvet güzel insan ,sizinle bu bağı güçlendirmenin,bu sistemin içinde hakkımız olan yerlere ulaşmanın mücadelesine beraber girişmenin hazzını yaşıyorum, aslında duaların derinliğini avlama sevdasına talip olmanın, yöntemlerinden faydalanmak için bir plan dairesinde çalışmaya ne dersiniz
Haftada bir gün dişimizi sıkıp bir gece teheccüde kalkalım. ikimiz önce gecenin zulmetini birkaç rekat namazla aydınlatalım. Sonra da bütün samimiyetimizle dergahı ilahîye el açalım büyük-küçük acı ve ızdıraplarımızı, arzu ve isteklerimizi bir bir Cenabı Hakka şerhedelim. Bizi gören, soluklarımızı duyan, içimizden geçenleri bilen ve iniltilerimizi değerlendiren her şeye Kadir, her şeye Hakim, istediğini istediği gibi yapan, yaptığı her şeyde farklı hikmetler gözeten Mevlamızın varlığını düşünelim Onun merhameti, iradesi, meşieti sayesinde her şeyin üstesinden gelebileceğimiz inancıyla gerilip bir kez daha Onun kapısının tokmağına dokunarak inleyelim
Fütüvvet kardeşim karaca_yalcin@hotmail.com adresimi eklerseniz bağımızın artacağı inancını taşıyorum sevgiler ile
Ayrıça fütüvvet kardeşimizle dua kardeşliğimizi gerçekleştiren ruveyda kardeşimizede teşekkürlerimi iletirim
|
YALÇIN KARDEŞİM İNŞALLAH DEYİP NİYETLENELİM..RABBİM MUVAFFAK EDER ..
"RAVZA_RUVEYDA" KARDEŞE HASSATEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.. ALLAH RAZI OLSUN..