Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-20-2007, 12:55   #258
Kullanıcı Adı
Ravza_Ruveyda
Standart DUA KARDEŞLİĞİ
Selamun Aleykum arkadaşlar.

Yazdığım yazı sanırım sizi biraz üzmüş Amacım asla kimseyi kırmak değil. Hepiniz hakkınızı helal edin.

Burada başlattığımız Dua kardeşliğinin ne konumda olduğunu maalesef bilemiyorum. Yaptığımız işin amacına ulaşıp ulaşmadığını ancak sizlerin bilgi vermesi dahilinde öğrenebiliriz. Takdir edersiniz ki bizim bu dua kardeşliğimiz küçümsenecek bir şey değil.
“Duanız olmasa ne ehemmiyetiniz var” diye buyurmuş rabbim ve bizler hiç tanımadığımız kardeşlerimiz ile gönülden bir bağ kurarak onlar için Yüce Rabbimize Dua ediyoruz.İnanın ki çok güzel bir şey bizlerin yaptığı.

Tabiki sürekli buraya uğramak zorunda değilsiniz. Bunu sanırım ben yanlış yazdım. Sadece Haftada bir ya da ayda bir bizlere dua kardeşlerinizle iletişimde olduğunuzu bildirmeniz yeterli.Bizler burada bir sorumluluk aldık değil mi ? Hemde hayırlı bir sorumluluk. O zaman sonuna kadar görürelim Allah’ın izni ile.

Uzun zamandır Dua Kardeşleri ile bağlantı kuramayan kardeşlerim için yeni bir eşleştirme yapalım diyorum. Sizde uygun görürseniz .İnşaAllah yeni listeyi yarın hazırlarım .
Bu arada aramıza katılmak isteyen Yavuz _Niksar ve hayataAkarti kardeşim yeni listeyi hazırladığımda sizi de ekleyeceğim. Kardeşlerimiz sizde hoş geldiniz aramıza.

Hepinize çok teşekkür ediyorum.Allah c.c. razı olsun. İnşaAllah hayatta her şey sizin için güzel olur.BU ARADA SİZLERE GÖNDERDİĞİM YAZI TÜM DUA KARDEŞLERİNE GÖNDERİLDİ. ;)

Hiç birinizi resmen tanımıyorum ama İnanın bana Allah için çok seviyorum. Hepinizi.

Selametle.
Ravza_Ruveyda isimli Üye şimdilik offline konumundadır