Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-22-2007, 18:00   #1
Kullanıcı Adı
ALİ BORAN / MALATYA
Standart *VARLIĞIMIZI ONA BORÇLUYUZ*
O hayatından fedakarlık ederek o rahatlığı ve huzuru elinin tersiyle iterek sadece bizlerin huzuru ve güvenliği için çalıştı.Çağdaşlığı ve laikliği türkiye cumhuriyetine layık görerek o bizleri o kutsal yollara yönlendirdi.Bugün yaşıyorsak bugün rahat ve huzurluysak bu rahatlığı ve huzuru ona yani ULU ÖNDERİMİZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'e borçluyuz.Bugün egemenliğimizi kazanmış bağımsızlık içinde çağdaşça yaşıyorsak yine bunları ona borçluyuz.Onu unutmak cahillik olur bu rahatlık ve huzur içinde onu hatırlamamak ahmaklık olur.O bizler için fedakarlık yaparak rahatı teperek çalışmış ise bizlerde onun bize bıraktığı rahatlık ve huzur içerisinde onu hatırlamak ve onu anımsamak zorundayız.Onun liderliğini onun önderliğini onun fedakarlığını herkse anlatmak zorundayız.Gelecek nesiller ondan haberdar olmak zorunda.Ben atatürkçü bir genç olarak bunları kendime görev sayıyorum.Bunları kendime sorumluluk ediyorum.Çünkü ben ULU ÖNDERİMİZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ü seviyorum seviyorum...sözleri fazla uzatmak anlamsız olur umarım ULU ÖNDERİMİZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ü bir nemzede olsa sizlere anlatmıştırım.

*ALİ BORAN / MALATYA / MERKEZ / YAŞ:17*

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder